NoiseHush NX85 Stereo Headset In-Ear Rood

Productcode: 12-628
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Headsets

Productomschrijving

Geniet in alle rust van uw muziek of telefoongesprekken met de NoiseHush NX85 Stereo Headset! Deze luxe headset is ergonomisch ontworpen en zit ook tijdens langere sessies comfortabel. Dankzij de 10mm Neodymium drivers kunt u genieten van een prachtig geluid, wat dankzij de noise-cancelling helder en van hoge kwaliteit is.

Ontwerp

De NoiseHush NX85 Stereo Headset Heeft een modern en stoer ontwerp, met een rooster op de oordopjes en een platte, rode kabel. Het is erg handig dat de kabel plat is ,want dat zorgt er voor dat de kabel niet in de war raakt in je zak. De kabel heeft een ingebouwde microfoon en afstandsbediening, zodat u uw smartphone niet uit uw zak hoeft te halen om van nummer te wisselen of een telefoongesprek te voeren. Tot slot wordt de NoiseHush NX85 Stereo Headset geleverd met verschillende oordopjes, zodat de headset altijd goed in uw oren past en goed blijft zitten.

Geluidskwaliteit

De NoiseHush NX85 Stereo Headset produceert geluid van hoge kwaliteit. De headset gebruikt een gepatenteerd bassysteem om lage tonen goed naar voren te laten komen en de Neodymium drivers zorgen voor geluid van hoge kwaliteit. De microfoon is akoestisch gestemd, zodat u altijd helder te verstaan bent.

Lees meer

Specificaties

Productcode 12-628
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie Geen bluetooth
A2DP Nee
NFC Nee
Multipoint Pairing Nee
Volumeregeling Nee
1 oor / 2 oren Twee oren
Ruisonderdrukking Nee
Waterbestendig Nee
Draagstijl In het oor
Microfoon Ja
True Wireless Nee
Kleur Rood
EAN 633755125447
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten