Tablet houders

Tablet houders

Met een tablethouder van het juiste formaat kun je jouw tablet overal gemakkelijk gebruiken. Bijvoorbeeld in de auto, op het bureau of in bed. Daarnaast zijn er ook handige statieven voor tablethouders, die goed van pas kunnen komen tijdens het maken van muziek. Vind de beste tablethouder voor jou bij GSMpunt.

Ik weet niet welke tablet ik heb
Gratis verzending binnen NL & BE 30 dagen bedenktijd Klanten geven ons een 9,5! Gratis omruilen

Snel navigeren naar de tablet houder die jij zoekt:

Populaire pagina's:

HELP! Welke tablet heb ik?

Weet je niet precies welk type tablet je hebt? Wij begrijpen het! Helaas zijn Samsung, Lenovo en Apple niet altijd heel duidelijk met de benaming van de verschillende tablets. Daarnaast staat ook niet op de tablet zelf de exacte naam vermeld. Gelukkig is het model van je tablet te achterhalen binnen de instellingen. Dit doe je als volgt:

Modelnummer achterhalen bij een iPad

  1. Ga naar de "Instellingen"
  2. Navigeer naar "Algemeen"
  3. Navigeer nu naar "Info"
  4. Vervolgens zie je de "Modelnaam" en het "Modelnummer"

Klik hier voor een compleet overzicht van modellen en modelnummers van alle iPads.

Modelnummer achterhalen bij een Android tablet

  1. Ga naar de "Instellingen", te vinden op het startscherm
  2. Navigeer naar "Over tablet"
  3. Vervolgens zie je de "Modelnaam" en het "Modelnummer"

Tablethouders voor in de auto

Er zijn verschillende soorten tablethouders die je in de auto kunt gebruiken. Zo zijn er hoofdsteun houders waardoor de kinderen achterin gemakkelijk een video of spelletje op de tablet kunnen spelen. Naast tablethouders voor aan de hoofdsteun, zijn er ook dashboard tablethouders in ons assortiment te vinden. Hierdoor kun je gemakkelijk gebruikmaken van het navigatiestysteem dat op jouw tablet staat. Naast het dashboard is het ook mogelijk om de tablethouder in de bekerhouder te plaatsen. Hierdoor ontneemt de houder het zicht in de auto niet.

Een tablethouder voor op het bureau

Tegenwoordig doen we veel meer met tablets dan alleen films en series kijken. Zowel volwassenen als kinderen gebruiken tablets voor studie en werk. Het is dan ook handig om de tablet op een bureauhouder te kunnen plaatsen waardoor je gemakkelijk dingen van het scherm af kunt lezen. Veder is het verstandig om tablet ook te rusten met een geschikt tablethoesje. Sommigen van deze hoesjes beschikken namelijk al over een ingebouwde standaard.

Tablethouder met statief

Met een tablethouder statief kun je jouw tablet gemakkelijk rechtop zetten. Door een statief kun je jouw tablet goed gebruiken om bladmuziek te lezen of om bepaalde sheets te tonen tijdens een presentatie of op een beurs. Mocht je de standaard inderdaad gaan gebruiken in de winkel of op de beurs, dan raden we je wel aan om een standaard te kopen met ingebouwde oplaadfunctie.

Tablethouder voor op die fiets (hometrainer)

Maak jij vaak gebruik van een hometrainer of zet je jouw wielrenfiets met enige regelmaat op een fietstrainer om eventjes warm binnen te trainen? Dan bieden onze tablethouders voor op de fiets de perfect uitkomst. De houder is eenvoudig aan het stuur te bevestigen waardoor je hem gemakkelijk handsfree kunt gebruiken.