Apple Kabels

Hoewel tegenwoordig de iPhones en iPads automatisch een back-up maken in iCloud wanneer deze aan de lader liggen, is de traditionele datakabel nog steeds noodzakelijk voor het snel overbrengen van data naar uw Mac of PC. Ook dienen de datakabels van Apple natuurlijk een dubbele functie, aangezien deze kabels ook gebruikt worden voor het laden van uw iPhone of iPad. Hieronder vindt u alle originele Apple kabels die verkrijgbaar zijn binnen onze webshop.

Lees meer
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Data verbinding
Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 6 van 6 | Per pagina
 1. Apple Lightning iPhone Kabel Origineel 1 Meter
  Apple Lightning iPhone Kabel Origineel 1 Meter

  Dit is de Originele Lightning datakabel van Apple die standaard meegeleverd wordt bij uw Apple product vanaf de iPhone 5. Met deze datakabel kunt u al uw Apple producten, zoals de Apple iPhone 5 en iPod Touch verbinden met de computer.

  Apple Lightning | Middellang (tot 1,25m) | Wit

  € 19,95 € 14,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 2. Originele Apple iPhone 4 / 4S kabel: MA591G/B 1 meter wit
  Originele Apple iPhone 4 / 4S kabel: MA591G/B 1 meter wit

  Dit is de originele Apple iPhone/iPod/iPad datakabel van 1 meter lang, die standaard meegeleverd wordt bij uw Apple product. Met deze Apple MA591G/B datakabel kunt u al uw Apple producten, zoals de Apple iPhone 4 en iPad verbinden met de computer.

  Apple 30-pens | Middellang (tot 1,25m) | Wit

  € 29,95 € 19,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. Apple Lightning to 3.5mm headphone Jack
  Apple Lightning to 3.5mm headphone Jack

  Wilt u uw headset met 3.5mm aansluiting gebruiken op een apparaat dat alleen een Lightning ingang heeft? Dan is deze Lightning naar 3.5mm Jack van Apple de oplossing. U kunt met deze adapter uw Lightning poort van uw Apple transformeren naar een 3.5mm poort waar u uw headset op kunt aansluiten. Deze Lightning naar 3.

  Apple Lightning | Kort (tot 0,5m) | Wit

  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. Apple Lightning MD819ZM/A Origineel 2 Meter
  Apple Lightning MD819ZM/A Origineel 2 Meter

  Wilt u uw iPhone opladen of data overzetten naar uw computer? Dat kan met de Apple Lightning kabel.

  Apple Lightning | Lang (tot 2,25m) | Wit

  € 39,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. Apple Lightning naar USB C Kabel Origineel 1 Meter Wit
  Apple Lightning naar USB C Kabel Origineel 1 Meter Wit

  Laadt uw iPhone Verbinding maken met een USB C lader of uw computer met de Apple Lightning naar USB C MK0X2ZM/A Originele Kabel 1 Meter. Deze Originele kabel van Apple met USB C kop is van uitstekende kwaliteit. Met deze kabel bent u klaar om de nieuwste producten met USB C aansluiting te gebruiken.

  Apple Lightning | Middellang (tot 1,25m) | Wit

  € 29,95
  Levertijd: 3 tot 6
  werkdagen!
 6. USB-C
  Apple USB-C to USB-C Kabel Origineel 1 Meter
  Apple USB-C to USB-C Kabel Origineel 1 Meter

  Deze 1 meter lange oplaadkabel heeft aan beide uiteinden USB C connectoren. Dit is ideaal voor het opladen, synchroniseren en het overzetten van gegevens op uw USB-C apparaten. Sluit de USB-C oplaadkabel aan op een compatibele USB-C lichtnetadapter om uw Apple devices extra snel op te laden via een stopcontact.

  USB-C | Middellang (tot 1,25m) | Wit

  € 24,95
  Dit product is op
  voorraad

Voordelen van originele Apple datakabels

Om maximaal gebruik te kunnen maken van uw Apple apparaat, is het belangrijk dat de accessoires voor het toestel ook naar behoren werken. Apple is zeer strikt in het verstrekken van licenties aan derden voor de ontwikkeling van dataproducten voor haar iPhones en iPads. Bij de aanschaf van een originele datakabel van Apple hoeft u zich uiteraard nooit zorgen te maken of de certificering van het product correct is en of het daadwerkelijk zal gaan werken in combinatie met uw iPhone of iPad.

Apple Lightning datakabel

De Lightning connector van Apple werd voor het eerst geïntroduceerd bij de aankondiging van de Apple iPhone 5. Deze connector verving de grotere 30-pins kabel die Apple voorheen gebruikte bij zijn smartphones en tablets.

De Lightning kabel heeft een 8 pins connector die het digitale signaal draagt. Het ontwerp is non-directioneel, wat betekent dat er geen boven of onderkant aan de kabel zit. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele usb kabels. Ook is deze connector relatief compact, wat uiteraard een benodigde is wanneer tablets en smartphones compacter en dunner worden.

Apple 30-pins connector

De Apple 30-pins connector was jarenlang de standaard connector voor mobiele apparaten van Apple. Deze connector werd voor het eerst geïntroduceerd bij de komst van de iPod en is voor het laatst toegepast bij de Apple iPad 3e generatie.

Vragen over de Apple datakabels?

Wilt u een Apple datakabel aanschaffen, maar heeft u vragen over de werking, toepassingsmogelijkheden of specificaties van het product? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Zij staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een oplossing op maat.

Klik hier voor de resultaten