Originele Apple Kabels

Hoewel tegenwoordig de iPhones en iPads automatisch een back-up maken in iCloud wanneer deze aan de lader liggen, is de traditionele datakabel nog steeds noodzakelijk voor het snel overbrengen van data naar uw Mac of PC. Ook dienen de datakabels van Apple natuurlijk een dubbele functie, aangezien deze kabels ook gebruikt worden voor het laden van uw iPhone of iPad. Hieronder vindt u alle originele Apple kabels die verkrijgbaar zijn binnen onze webshop.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Data verbinding
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 15 van 15 | Per pagina
Filters

Voordelen van originele Apple datakabels

Om maximaal gebruik te kunnen maken van uw Apple apparaat, is het belangrijk dat de accessoires voor het toestel ook naar behoren werken. Apple is zeer strikt in het verstrekken van licenties aan derden voor de ontwikkeling van dataproducten voor haar iPhones en iPads. Bij de aanschaf van een originele datakabel van Apple hoeft u zich uiteraard nooit zorgen te maken of de certificering van het product correct is en of het daadwerkelijk zal gaan werken in combinatie met uw iPhone of iPad.

Apple Lightning datakabel

De Lightning connector van Apple werd voor het eerst geïntroduceerd bij de aankondiging van de Apple iPhone 5. Deze connector verving de grotere 30-pins kabel die Apple voorheen gebruikte bij zijn smartphones en tablets.

De Lightning kabel heeft een 8 pins connector die het digitale signaal draagt. Het ontwerp is non-directioneel, wat betekent dat er geen boven of onderkant aan de kabel zit. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele usb kabels. Ook is deze connector relatief compact, wat uiteraard een benodigde is wanneer tablets en smartphones compacter en dunner worden.

Apple 30-pins connector

De Apple 30-pins connector was jarenlang de standaard connector voor mobiele apparaten van Apple. Deze connector werd voor het eerst geïntroduceerd bij de komst van de iPod en is voor het laatst toegepast bij de Apple iPad 3e generatie.

Vragen over de Apple datakabels?

Wilt u een Apple datakabel aanschaffen, maar heeft u vragen over de werking, toepassingsmogelijkheden of specificaties van het product? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice. Zij staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een oplossing op maat.