iPhone hoesjes

Apple is één van de populairste merken ter wereld. Met zijn grafische gebruiksomgeving en fantastische vormgeving zijn de iPhone telefoons razend populair. Apple staat bekend om design, iets wat terugkomt in de iPhone hoesjes. Niet voor niets dus dat deze iPhone hoesjes een unieke uitstraling hebben. Naast deze uitstraling biedt een iPhone hoesje uitstekende bescherming. Met deze bescherming biedt Apple het vertrouwen die wij van hun gewend zijn.

Selecteer hieronder uw type iPhone om direct uit te komen bij iPhone hoesjes die geschikt zijn voor uw smartphone.

Zoek uw iPhone
Zoek uw iPhone

De beste iPhone hoesjes

 1. iPhone 11
  iPhone 11 Hoesjes
 2. iPhone 8
  iPhone 8 Hoesjes
 3. iPhone XR
  iPhone XR Hoesjes
 4. iPhone 11 Pro
  iPhone 11 Pro Hoesjes
 5. iPhone 11 Pro Max
  iPhone 11 Pro Max Hoesjes
 6. iPhone 7
  iPhone 7 Hoesjes
 7. iPhone X
  iPhone X Hoesjes
 8. iPhone 6S
  iPhone 6S Hoesjes
 9. iPhone 8 Plus
  iPhone 8 Plus Hoesjes
 10. iPhone XS
  iPhone XS Hoesjes
 11. iPhone SE
  iPhone SE Hoesjes
 12. iPhone 6
  iPhone 6 Hoesjes
 13. iPhone XS Max
  iPhone XS Max Hoesjes
 14. iPhone 7 Plus
  iPhone 7 Plus Hoesjes
 15. iPhone 5S
  iPhone 5S Hoesjes

Apple is duurzaamheid

Apple staat voor kwaliteit, dat is één ding dat zeker is. Duurzaamheid is verder een belangrijk aspect waar Apple op in speelt. Zo wil Apple niet alleen de beste producten ter wereld maken, maar ook de beste producten voor de wereld. Met elk product dat Apple maakt, en elke innovatie die zij op de markt brengen, willen zij de wereld beter achterlaten dan zij deze hebben aangetroffen.

Onbezorgd genieten

Het is niet geheel ondenkbaar dat er ongelukjes kunnen gebeuren met uw iPhone. Val- en stootschade zijn de meest voorkomende manieren waarop een smartphone schade ondervindt. De iPhone kan van tafel vallen, een glas drinken kan omgestoten worden en de inhoud hiervan kan op uw iPhone terecht komen. Zeer vervelend natuurlijk. Wat zult u gelukkig zijn als uw smartphone is beschermd door een iPhone case of bookcase. De iPhone hoesjes zitten namelijk, door de perfecte pasvorm, strak om uw toestel. Hierdoor wordt vocht afgestoten en voorkomt het iPhone hoesje dat vocht uw telefoon binnendringt. Ook beschikken de iPhone hoesjes over schokabsorberende elementen, waardoor de schokken worden opgevangen en de telefoon zelf zo optimaal mogelijk beschermd wordt.

Een blik in het assortiment

Het assortiment iPhone hoesjes bij GSMpunt bestaat uit verschillende soorten en maten iPhone hoesjes. Neem bijvoorbeeld de bekende iPhone back covers en book cases.

In het assortiment zijn hoesjes te vinden voor veel verschillende iPhones. Zie bijvoorbeeld onze iPhone 11 Hoesjes, iPhone 8 Hoesjes, iPhone XR Hoesjes, iPhone 11 Pro Hoesjes en de iPhone 11 Pro Max Hoesjes pagina's.

iPhone back cover

Een back cover is een hoesje dat met name de zij- en achterkant van de iPhone beschermt. Er zijn backcovers die uw iPhone nauwelijks dikker maken, en backcovers die zijn gemaakt uit meerdere lagen. Back covers kunnen van flexibel TPU, leer of van hard plastic gemaakt zijn. Een back cover geeft gebruikersgemak. Zo zijn de knoppen en aansluitingen vrij om te gebruiken en wordt het scherm niet bedekt. Een Back cover biedt bescherming aan zij- en achterkant van uw iPhone. Een klein minpuntje van een back cover is dat deze het scherm van uw iPhone niet beschermt. Dit is echter makkelijk op te lossen door een screen protector te combineren met uw iPhone hoesje.

iPhone flexibel TPU back cover

Deze iPhone hoesjes komen steeds vaker langs. Het materiaal van dit iPhone hoesje laat zich zien door de gulden middenweg tussen hard plastic en siliconen. Als we dit dan vertalen is dit iPhone hoesje onbreekbaar, en daarmee duurzaam. Verder is een TPU-hoesje ook schokabsorberend door zijn flexibiliteit en voldoende stevig om goed om de iPhone te blijven zitten.

iPhone transparante back cover

GSMpunt biedt transparante iPhone hoesjes aan van verschillende materialen. Zo zijn er hard plastic transparante backcovers voor de iPhone en transparante back covers gemaakt van TPU. De transparante back covers van TPU zijn goedkoop. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €7.95. Een groot voordeel van een transparante backcover is dat de telefoon bedekt wordt met een doorzichtig laagje, waardoor alsnog de originaliteit en het design van de iPhone te zien is.

iPhone Siliconen back cover

Siliconen back covers voor de iPhone zijn zeer geliefd. De hoesjes beschikken over antislip, wat ervoor zorgt dat de telefoon niet zomaar uit uw handen glijdt. Siliconen back covers zijn gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal en deze iPhone hoesjes hebben strategische uitsparingen geschikt voor de iPhone.

iPhone lederen back cover

De back covers gemaakt van leer geschikt voor de iPhone zijn zeer indrukwekkend ontworpen. Het leer is perfect op maat gemaakt en deze is speciaal behandeld voor de beste kwaliteit. De binnenzijde is meestal afgewerkt met zacht microvezel en biedt uw iPhone de juiste bescherming tegen krassen, stoten en vuil.

iPhone Bookcases

Het grote voordeel dat een bookcase biedt voor uw iPhone, is dat deze volledige bescherming biedt. Hierdoor is uw telefoon dus zo optimaal mogelijk beschermt tegen val- en stootschade. Doordat de zogenoemde ‘flap’ zich aan de voorkant hecht van het hoesje, beschermt deze het scherm van uw iPhone tegen krassen. Ook geeft een bookcase het grote voordeel om pasjes op te bergen, waardoor een iPhone hoesje ook geschikt is als portemonnee. Deze ‘flap’ kan wel als hinderlijk worden ervaren omdat dit het gebruikersgemak in de weg zit.

iPhone lederen book case

De book cases voor de iPhone die zijn gemaakt van hoogwaardig leer bieden bescherming en duurzaamheid. Deze iPhone book cases beschikken over een sterk plastic of TPU binnenframe. Bij sommige lederen iPhone hoesjes is dit binnenframe los te gebruiken, waardoor een 2- 1 effect ontstaat. De lederen iPhone hoesjes beschermen optimaal tegen krassen, stoten, stof vuil of andere dagelijkse gevaren.

iPhone book case met magneetsluiting

Wat erg geliefd is bij veel mensen is een magnetische sluiting. Dit is gemakkelijk in gebruik en er hoeft geen kracht gebruikt te worden om het hoesje open te vouwen. Het hoesje kan dicht geklapt worden en de magneet zal zich automatisch bevestigen zodat de book case gesloten is. Mocht de iPhone inclusief book case vallen, is deze in zijn totaliteit beschermt.

iPhone 2-in-1 book case

Dit hoesje is niet zoals ieder andere book case. Dit iPhone hoesje heeft namelijk de functie dat het frame waarin het toestel vastgeklikt zit, los gemaakt kan worden van de book case. Dit vaak door middel van magneten die het frame op zijn plaats houden. Het grote voordeel hiervan is dat als u bijvoorbeeld uw toestel in een telefoonhouder wilt bevestigen, u alleen de flip van het hoesje af haalt, waardoor u enkel de backcover nog om de iPhone bevestigd heeft. Ook kan dit iPhone hoesje dienen als portemonnee omdat hier vaak drie of meer pasjes in bevestigd kunnen worden.

iPhone portemonnee book case

GSMpunt heeft verschillende book cases die geschikt zijn als portemonnee hoesje. Aan de binnenzijde van het hoesje zitten dan een aantal vakken. Deze vakken zijn speciaal gemaakt voor uw pinpas, ID kaart, OV kaart en zo verder op te bergen.

Originele Apple hoesjes

Een iPhone hoesje is belangrijk, maar het moet uw o-zo-stijlvolle iPhone niet minder fraai maken. Apple heeft een oplossing bedacht om iPhone hoesjes te combineren met uniek design, dat natuurlijk één van hun kenmerken is. Een iPhone hoesje heeft namelijk een perfecte pasvorm, dat zorgt voor optimale bescherming. Ook zijn de iPhone covers en bookcases beschikbaar in verschillende kleuren, hierdoor geven ze uw smartphone een unieke en persoonlijke uitstraling. Al met al zijn de iPhone hoesjes dus met precisie gemaakt en prachtig vormgegeven.

Orignele lederen iPhone hoesjes

Uw iPhone is een indrukwekkende verschijning. Om deze reden heeft Apple een lederen hoesje ontwikkeld die er net zo indrukwekkend uitziet. Deze iPhone case is vervaardigd uit duurzaam leder en ziet er even luxueus uit als die de case aanvoelt. Een perfecte slanke pasvorm zorgt ervoor dat uw iPhone er nog steeds ongelofelijk goed uitziet en aanvoelt. Het leer is prachtig op maat gemaakt, zodat de volumeknoppen, de aan/uit schakelaar en de afgeschuinde rand van uw iPhone precies worden afgedekt. Deze originele lederen iPhone hoesjes zijn voor veel iPhone toestellen beschikbaar bij GSMpunt.

Service

Voorkomen is beter dan genezen. Vind hier bijvoorbeeld direct uw iPhone 6, 7, 8, X of XS hoesje. Indien u vragen heeft over een iPhone hoesje kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij staan op werkdagen van 09:00 – 18:00 uur klaar om u te helpen.

Bestelt u uw unieke iPhone hoesje op werkdagen voor 18:00 uur, dan gaat deze dezelfde dag nog mee met de post. U betaalt geen verzendkosten.

Klik hier voor de resultaten