iPhone Hoesjes

Voor elke Apple telefoon worden veel verschillen iPhone hoesjes aangeboden. Elk hoesje is op maat gemaakt voor een bepaalde iPhone. Dankzij een Apple iPhone hoesje is uw iPhone optimaal beschermd tegen krassen en stoten. Daar komt ook nog eens bij kijken dat veel iPhone hoesjes zorgen voor extra gebruiksgemak. Het ene iPhone hoesje biedt ruimte voor pasjes, terwijl een andere hoesjes zorgen voor extra grip.

Zoek uw iPhone
Zoek uw iPhone

Alle iPhone hoesjes

 1. iPhone 13 Pro
  iPhone 13 Pro Hoesjes
 2. iPhone 13 Pro Max
  iPhone 13 Pro Max Hoesjes
 3. iPhone 13
  iPhone 13 Hoesjes
 4. iPhone 12
  iPhone 12 Hoesjes
 5. iPhone 11
  iPhone 11 Hoesjes
 6. iPhone 13 Mini
  iPhone 13 Mini Hoesjes
 7. iPhone SE 2020
  iPhone SE 2020 Hoesjes
 8. iPhone 12 Pro Max
  iPhone 12 Pro Max Hoesjes
 9. iPhone 12 Pro
  iPhone 12 Pro Hoesjes
 10. iPhone XR
  iPhone XR Hoesjes
 11. iPhone 12 Mini
  iPhone 12 Mini Hoesjes
 12. iPhone 8
  iPhone 8 Hoesjes
 13. iPhone 11 Pro
  iPhone 11 Pro Hoesjes
 14. iPhone SE / 5S / 5
  iPhone SE / 5S / 5 Hoesjes
 15. iPhone XS
  iPhone XS Hoesjes

De beste iPhone hoesjes

GSMpunt biedt ongelofelijk veel hoesjes aan. De uitermate populaire iPhone hoesjes mogen zeker niet ontbreken in ons assortiment. Omdat er voor elke iPhone meerdere hoesjes worden aangeboden, kan iedereen het beste iPhone hoesje voor zijn of haar telefoon bemachtigen. Een hoesje biedt niet alleen bescherming aan uw iPhone, het zorgt ook nog eens dat uw iPhone zich onderscheidt van alle andere iPhones.

Kwaliteit is belangrijk

We hebben onze tijd genomen om het assortiment iPhone hoesjes zo goed mogelijk voor u op te zetten. Daarbij hebben we vooral gekeken naar de kwaliteit. Logisch, want uw dure iPhone moet, naast het feit dat het er leuk uitziet met zo’n hoesje, ook goed beschermd zijn. U mag van ons verwachten dat we alleen de iPhone hoesjes van de beste kwaliteit aanbieden. Elk hoesje is uniek, zodat er voor iedereen een passend hoesje is!

Verschillende Apple iPhone hoesjes

Elk iPhone hoesje is anders. Sommige hoesjes dienen als robuuste bescherming voor uw iPhone. Deze iPhone hoesjes zijn vaak dikker dan een gemiddeld hoesje. Een ander type iPhone hoesje is bijvoorbeeld erg dun en bedekt alleen de achterkant. Zo’n hoesje biedt een veel mindere bescherming, maar zorgt er wel voor dat uw iPhone een unieke uitstraling heeft zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het toestel. Het gebruiksgemak wordt, ondanks het iPhone hoesje, niet minder dan zonder hoesje om uw iPhone.

Service en levering

Zoals bij alle producten die bij GSMpunt worden aangeboden, proberen we ook de iPhone hoesjes zoveel mogelijk op voorraad te hebben, zodat u uw favoriete hoesje zo snel mogelijk in huis kunt hebben. We doen er alles aan om de informatie over elk iPhone hoesje zo compleet mogelijk bij het hoesje te vermelden. Mocht u toch nog vragen hebben over een Apple iPhone hoesje dat u heeft gezien, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.