iPhone-hoesjes

iPhone Hoesjes

De beste hoesjes voor jouw iPhone bestel je eenvoudig en snel bij GSMpunt. Bij ons heb je ruime keuze uit hoesjes van de beste merken, om jouw iPhone een uniek design te geven dat bij jou past. Selecteer hieronder jouw iPhone en ontdek de beste hoesjes.

Ik weet niet welke telefoon ik heb
Gratis verzending binnen NL & BE 30 dagen bedenktijd Klanten geven ons een 9.4! Gratis omruilen

Seleceer jouw iPhone en vind de beste hoesjes:

iPhone 14 Serie:

iPhone 13 Serie:

iPhone 12 Serie:

iPhone 11 Serie:

iPhone SE Serie:

iPhone X, XR en XS Serie:

Overige modellen

Originele Apple hoesjes

De beste iPhone hoesjes

Voor elke Apple telefoon worden veel verschillen iPhone hoesjes aangeboden. Elk hoesje is op maat gemaakt voor een bepaalde iPhone. Dankzij een Apple iPhone hoesje is uw iPhone optimaal beschermd tegen krassen en stoten. Daar komt ook nog eens bij kijken dat veel iPhone hoesjes zorgen voor extra gebruiksgemak. Het ene iPhone hoesje biedt ruimte voor pasjes, terwijl een andere hoesjes zorgen voor extra grip.

GSMpunt biedt ongelofelijk veel hoesjes aan. De uitermate populaire iPhone hoesjes mogen zeker niet ontbreken in ons assortiment. Omdat er voor elke iPhone meerdere hoesjes worden aangeboden, kan iedereen het beste iPhone hoesje voor zijn of haar telefoon bemachtigen. Een hoesje biedt niet alleen bescherming aan uw iPhone, het zorgt ook nog eens dat uw iPhone zich onderscheidt van alle andere iPhones.

Kwaliteit is belangrijk

We hebben onze tijd genomen om het assortiment iPhone hoesjes zo goed mogelijk voor u op te zetten. Daarbij hebben we vooral gekeken naar de kwaliteit. Logisch, want uw dure iPhone moet, naast het feit dat het er leuk uitziet met zo’n hoesje, ook goed beschermd zijn. U mag van ons verwachten dat we alleen de iPhone hoesjes van de beste kwaliteit aanbieden. Elk hoesje is uniek, zodat er voor iedereen een passend hoesje is!

Verschillende Apple iPhone hoesjes

Elk iPhone hoesje is anders. Sommige hoesjes dienen als robuuste bescherming voor uw iPhone. Deze iPhone hoesjes zijn vaak dikker dan een gemiddeld hoesje. Een ander type iPhone hoesje is bijvoorbeeld erg dun en bedekt alleen de achterkant. Zo’n hoesje biedt een veel mindere bescherming, maar zorgt er wel voor dat uw iPhone een unieke uitstraling heeft zonder dat dit ten koste gaat van de grootte van het toestel. Het gebruiksgemak wordt, ondanks het iPhone hoesje, niet minder dan zonder hoesje om uw iPhone.

Service en levering

Zoals bij alle producten die bij GSMpunt worden aangeboden, proberen we ook de iPhone hoesjes zoveel mogelijk op voorraad te hebben, zodat u uw favoriete hoesje zo snel mogelijk in huis kunt hebben. We doen er alles aan om de informatie over elk iPhone hoesje zo compleet mogelijk bij het hoesje te vermelden. Mocht u toch nog vragen hebben over een Apple iPhone hoesje dat u heeft gezien, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.