Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst
Assortiment

Groot assortiment

Ons ruime assortiment bestaat uit meer dan 40.000 verschillende artikelen. Hierdoor hebben we voor ieder device een passende accessoire. En met ons grote netwerk aan leveranciers en partners, vinden we altijd de oplossing die jij zoekt!

Aanspreekpunt

Vast aanspreekpunt

Goede service en aandacht voor onze klanten vinden we erg belangrijk bij GSMpunt, waarbij persoonlijk contact ervoor zorgt dat we samen snel en efficiënt kunnen schakelen om zo tot mooie oplossingen te komen.

Offertes

Prijzen op maat

Met een zakelijke inlog bij GSMpunt, ontvang je scherpe prijzen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of je eerste offerte op maat aan te vragen.

Dropshipping

Dropshipping

Bij GSMpunt is het mogelijk om bestellingen te laten dropshippen. Wij verwerken je bestelling en versturen deze in een blanco verpakking, zonder reclamemateriaal, direct naar je klant. Neem contact op om deze mogelijkheid te bespreken.

Achteraf Betalen

Achteraf betalen

Je kan bij ons bestellen op rekening. Ook is het mogelijk om maandelijks gefactureerd te krijgen. Je ontvangt dan 1 factuur voor alle bestellingen van die maand. Neem contact op met GSMpunt zakelijk zodat we deze betaalmethode in jouw zakelijk account kunnen inschakelen.

Levering

Snelle en gratis levering

Veel accessoires hebben we op voorraad in ons magazijn. Hierdoor kunnen we doorgaans uit voorraad leveren en kan jij jouw bestelling de volgende werkdag verwachten.

Laat je accessoires graveren of bedrukken!

Je telefoonaccessoires laten graveren of bedrukken? Wij kunnen dit zelf met onze speciale printers en graveermachines. Het is dus mogelijk om bij GSMpunt je hoesje, houder of andere accessoire te laten voorzien van een logo. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accessoires bedrukken

Bestellen vanuit het buitenland

Bestel je namens een bedrijf of instelling uit het buitenland? Dan kun je bij GSMpunt onder intracommunautaire voorwaarden bestellen. We berekenen dan geen BTW over je bestelling. Maak een zakelijk account aan en voer het BTW nummer in. Hierna kun je bij het plaatsen van je bestelling aangeven om ICL te leveren. Eenmaal aangemaakte facturen kunnen niet worden aangepast.

Zakelijk bestellen België

Onze missie

We willen dat iedereen het beste uit zijn telefoon kan halen met behulp van de juiste accessoires. Het vinden van de juiste telefoonaccessoires maken we zo makkelijk en leuk mogelijk! Lees meer over GSMpunt.nl.

Over ons

Deze tevreden klanten gingen je voor

Bolletje Connexxion Rabobank Van Der Valk Nationale Nederlanden Lefier Gazelle Openbaar Ministerie Samsung ING

Kan ik een product testen voordat ik overga tot een order?

We begrijpen dat je bij grotere aantallen een goede keuze wilt maken. We denken graag met je mee als het gaat om samples. Neem vrijblijvend contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Van welke extra betaalmogelijkheden kan ik als zakelijke klant gebruikmaken?

Je kunt als zakelijke klant bestellen op rekening, en je kunt er ook voor kiezen om alle bestellingen die je in 1 maand plaatst op 1 factuur in rekening gebracht te krijgen. Neem contact op zodat we deze betaalmethode in jouw zakelijk account kunnen inschakelen.

Ik wil graag dropshippen. Hoe gaat dat in zijn werking?

BIj GSMpunt is het mogelijk om bestellingen te laten dropshippen. Wij verwerken je bestelling en versturen deze in een blanco verpakking, zonder reclamemateriaal, direct naar jouw klant. Neem contact met ons op zodat we deze functie in jouw account kunnen inschakelen.