Zakelijk bestellen

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om bij GSMpunt B.V. onder zakelijke voorwaarden te bestellen. Werkt u bij een bedrijf, een school, of een overheidsinstelling en bent u op zoek naar telefoons, tablets of accessoires? Wij nemen graag uw wensen met u door, en doen u dan een passend voorstel. Neem contact met ons op voor meer informatie over zakelijk bestellen.

  • Advies op maat
  • Offerte aanvraag
  • Achteraf betalen
  • Gereduceerde tarieven voor grotere aantallen
  • Gratis bezorging

BIj GSMpunt is het mogelijk om bestellingen te laten dropshippen. Wilt u een product direct bij uw klant laten afleveren? Wij verzorgen de verzending en de aftersales voor u. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Bestellen vanuit België

Bestelt u namens een bedrijf of instelling uit België? Dan kunt u bij GSMpunt B.V. onder intracommunautaire voorwaarden bestellen. We berekenen dan geen BTW over uw bestelling. Via onderstaande knop kunt u een zakelijk account aanmaken en een BTW nummer invullen. Hierna kunt u bij het plaatsen van uw bestelling aangeven om ICL te leveren. Eenmaal aangemaakte facturen kunnen niet worden aangepast.

Maak een zakelijk account

GSMpunt B.V.
zakelijk@gsmpunt.nl
0546-601920