Accessoires voor Nokia toestellen

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. Nokia G42 Accessoires
  Nokia G42
 2. Nokia 8 Accessoires
  Nokia 8
 3. Nokia X20 / X10 Accessoires
  Nokia X20 / X10
 4. Nokia 7 Plus Accessoires
  Nokia 7 Plus
 5. Nokia G21 Accessoires
  Nokia G21
 6. Nokia G22 Accessoires
  Nokia G22
 7. Nokia 6.2 Accessoires
  Nokia 6.2
 8. Nokia 6 (2018) Accessoires
  Nokia 6 (2018)
 9. Nokia 7.2 Accessoires
  Nokia 7.2
 10. Nokia 5.4 Accessoires
  Nokia 5.4
 11. Nokia G20 Accessoires
  Nokia G20
 12. Nokia G60 5G Accessoires
  Nokia G60 5G
 13. Nokia XR21 Accessoires
  Nokia XR21
 14. Nokia T20 Accessoires
  Nokia T20
 15. Nokia 5 Accessoires
  Nokia 5
 16. Nokia 8.1 Accessoires
  Nokia 8.1
 17. Nokia C32 Accessoires
  Nokia C32
 18. Nokia 4.2 Accessoires
  Nokia 4.2
 19. Nokia 9 PureView Accessoires
  Nokia 9 PureView
 20. Nokia 5.3 Accessoires
  Nokia 5.3
 21. Nokia G50 Accessoires
  Nokia G50
 22. Nokia XR20 Accessoires
  Nokia XR20
 23. Nokia 1.4 Accessoires
  Nokia 1.4
 24. Nokia 2.3 Accessoires
  Nokia 2.3
 25. Nokia 8.3 Accessoires
  Nokia 8.3
 26. Nokia 3 Accessoires
  Nokia 3
 27. Nokia 3.4 Accessoires
  Nokia 3.4
 28. Nokia X30 Accessoires
  Nokia X30
 29. Nokia C2-2E Accessoires
  Nokia C2-2E
 30. Nokia T10 Accessoires
  Nokia T10
 31. Nokia 1.3 Accessoires
  Nokia 1.3
 32. Nokia 8 Sirocco Accessoires
  Nokia 8 Sirocco
 33. Nokia 5.1 Accessoires
  Nokia 5.1
 34. Nokia 2.2 Accessoires
  Nokia 2.2
 35. Nokia 2.4 Accessoires
  Nokia 2.4
 36. Nokia G11 Accessoires
  Nokia G11
 37. Nokia C21 Plus Accessoires
  Nokia C21 Plus
 38. Nokia 3.2 Accessoires
  Nokia 3.2
 39. Nokia G10 Accessoires
  Nokia G10
 40. Nokia C22 Accessoires
  Nokia C22

Nokia Accessoires

Het Finse Nokia dat is opgericht in 1865 staat voornamelijk bekend om zijn telecommunicatieapparatuur. Daarom luidt de slogan van Nokia; ‘Connecting People’. Nadat werd aangekondigd dat Microsoft in September 2013 de mobiele tak van Nokia ging overnemen, ging Nokia gereduceerd verder op het gebied van netwerkinfrastructuur, navigatiediensten en de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Voor de mobiele telefoons van Nokia bieden wij bij GSMpunt een uitgebreid assortiment aan accessoires. Voor bijna iedere Nokia telefoon hebben wij een assortiment aan accessoires opgesteld. Hoesjes voor de Nokia G42 Hoesjes Nokia 8 Hoesjes en Nokia X20 / X10 Hoesjes hebben wij uiteraard in ons assortiment. Selecteer hierboven het Nokia toestel waarover u beschikt, en wij tonen u direct een overzicht met accessoires die allemaal geschikt is voor uw toestel.

Nokia Lumia Accessoires

De naam Nokia Lumia komt van het Latijnse woord Lumia, wat licht betekent. De Lumia smartphone reeks zijn krachtige smartphones die u helpen om meer met uw telefoon te kunnen doen. Alle telefoons van de reeks Lumia draaien op het Windows-Phone besturingssysteem. We hebben diverse accessoires voor de Lumia reeks zoals opladers en headsets.

Diverse type hoesjes voor uw Nokia

Het is vervelend om met een gebroken scherm of een kapotte achterkant rond te lopen, daarom wilt u uw toestel zo goed mogelijk beschermen tegen vallen en stoten. Bij GSMpunt proberen wij een zo breed mogelijk assortiment Nokia hoesjes aan te bieden voor onze klanten.

Met een hoesje voor uw Nokia toestel kunt u uw smartphone een eigen look geven. Wanneer uw voorkeur nou uitgaat naar sportief, zakelijk, trendy, basic of een leuke print? Bij GSMpunt vindt u het Nokia hoesje dat u zoekt. Natuurlijk heeft elk type hoesje een eigen functie. In ons assortiment Nokia hoesjes bieden wij back covers, flip cases, insteekhoesjes, riemclip cases en sport cases aan.

Back Covers

Een back cover is er voornamelijk voor ontworpen om uw achterkant van uw Nokia te beschermen. Tevens worden de zijkanten ook beschermt. Het voordeel van een backcover is dat het weinig volume toevoegt aan uw telefoon. Het is wel raadzaam wanneer u uw Nokia toestel voorziet van een backcover, dat u daar ook een screenprotector bij gebruikt.

Flip Cases

Het voordeel van een Flip Case is dat het uw device volledig beschermt. Zowel de voorkant en de achterkant worden beschermt door de flipcase. De flipcase is voorzien van een flap dat u naar boven of naar beneden kunt flappen voor het gebruiken van uw toestel. Daarnaast zijn er ook flipcases ontworpen die beschikken over vakken voor uw pinpas, creditcard, en ID. Zo heeft u alles gemakkelijk bij de hand, in één hoesje bij uw telefoon.

Nokia Batterijen

Uw Nokia telefoon neemt u overal mee naar toe. Of u nou naar school of uw werk moet, de tandarts of een voetbalwedstrijd, uw telefoon neemt u overal mee naar toe. U wilt natuurlijk zo veel mogelijk bereikbaar zijn voor de buitenwereld. Na verloop van tijd verminderd de stand-by tijd van uw Nokia device. Het is vervelend wanneer de stand-by tijd van uw telefoon het einde van de dag niet meer haalt. Merkt u dat u uw device steeds vaker op moet laden? Wellicht is het dan tijd om uw accu te vervangen.

Voor bijna ieder Nokia toestel heeft GSMpunt een assortiment aan batterijen. Zowel originele Nokia batterijen als non-originele batterijen zijn te vinden binnen ons assortiment. U kunt de juiste accu voor uw Nokia toestel vinden door hierboven uw telefoon te selecteren, of via onze algemene batterijen pagina.

Opladers voor uw Nokia toestel

Om uw Nokia telefoon op te laden heeft u natuurlijk een oplader nodig. Vrijwel ieder Nokia toestel heeft een USB poort om uw telefoon op te laden. GSMpunt heeft diverse opladers voor uw Smartphone. Zo zijn er opladers die er voor ontworpen zijn om uw Nokia zo snel mogelijk te kunnen opladen of een autolader die geschikt is om uw Nokia op te laden tijdens uw autorit. De nieuwste Nokia Lumia toestellen beschikken over het draadloos laden. Het voordeel van het draadloos laden is dat uw telefoon en de oplader niet meer met een kabel verbonden hoeft te zijn.

Accessoires voor alle Nokia Toestellen

Voor ieder toestel van Nokia hebben wij een assortiment Nokia accessoires. Voor de nieuwste Nokia toestellen bieden wij een groot assortiment aan accessoires. Beschikt u over één van de nieuwste toestellen van Nokia? Dan kunt u bij GSMpunt terecht voor de beste accessoires. GSMpunt heeft zo ook voor de nieuwste Nokia toestellen, zoals de Nokia G42 Hoesjes, Nokia XR21 Hoesjes en Nokia G22 Hoesjes een assortiment hoesjes opgesteld.

Vragen over Nokia accessoires.

Aarzel niet om uw vraag te stellen aan onze productexperts van onze klantenservice. U kunt de klantenservice van GSMpunt bereiken via email en telefoon. De klantenservice staat altijd voor u klaar om alle vragen over Nokia accessoires te beantwoorden!