Telefoonhouders Motor

Een telefoonhouder motor is ideaal om je telefoon makkelijk en veilig mee te nemen op je motor. Je tovert je telefoon eenvoudig om tot een navigatiesysteem en schakelt flitsmeldingen in. Hierdoor word je langs de mooiste wegen geleid en heb je de ultieme motorervaring. Bekijk hieronder de vele telefoonhouders voor op je motor binnen ons assortiment.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Montage van houder
Toon resultaten
Montage van toestel
Toon resultaten
Geschikt voor apparaat
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Waterdicht
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 21 van 21 | Per pagina
Filters

De beste telefoonhouders voor je motor

Met een smartphone op het stuur van je motor heb je een extra cockpit. Als motorrijder wil je natuurlijk niet zo snel mogelijk van A naar B, maar wil je kunnen genieten van de mooiste wegen. Enkele navigatieapps zijn hier zeer geschikt voor waardoor je je telefoon kunt omtoveren tot een navigatiesysteem. Naast navigatiesysteem kan een flitsmelder niet ontbreken op je telefoon. Met deze twee apps heb je de ultieme rijervaring op een motor. We raden wel aan om de helderheid van de telefoon op volle sterkte zetten. Hierdoor kun je alles goed lezen wanneer je op de motor zit. Met behulp van een telefoonhouder heb je geen apart navigatiesysteem nodig, waardoor dit enorm scheelt in de kosten. Gelukkig zijn de telefoonhouders voor in de motor al verkrijgbaar vanaf €14,95. De meeste smartphones zijn hedendaags waterdicht, waardoor je ze ook makkelijk tijdens regenbuien kunt gebruiken. Indien je smartphone niet waterdicht is, kun je ook een waterdichte telefoonhouder voor de motor aanschaffen. 

Soorten telefoonhouders motor

Er zijn verschillende soorten telefoonhouders voor op de motor. Zo zijn de houders veelal universeel. Dit houdt in dat de telefoonhouders motor geschikt zijn voor iPhone, Samsung, Huawei, etc. Je kunt het telefoonhoesje om je telefoon heen laten als je de telefoon in de motorhouder wilt zetten. Het verschil tussen de telefoonhouders zit in de montage van het toestel. Zo zit er een verschil tussen het aantal klemmen en dikte van de klemmen. Daarbij zijn enkele houders 360 graden draaibaar waardoor je je toestel tijdens je motorrit eenvoudig kunt draaien voor de ideale kijkhoek. Dit zijn vaak telefoonhouders met een balhoofd. Tenslotte heb je het voordeel van een telefoonhouder voor de motor dat je de telefoon ook tegelijkertijd kunt opladen. Je hebt zelfs telefoonhouders voor de motor met ingebouwde oplader. Kortom: voor elke behoefte is er wel een geschikte telefoonhouder die je op motor kunt plaatsen. Je kunt ook altijd eens kijken naar telefoonhouder voor op de fiets of telefoonhouders voor in de auto

Montage Telefoonhouder Motor

De montage van een telefoonhouder is in principe zeer eenvoudig. Grotendeels van de houders zijn te bevestigen op het stuur van de motor. Doorgaans wordt de houder geklemd op twee punten waardoor deze extra sterk vastzit. Enkele houders zijn ook te bij de spiegel. De spiegel van je motor moet dan gedemonteerd worden waarna je de houder onder de spiegel kunt bevestigen. Bij deze type houders is het frame verdikt waardoor ze extreem solide zijn. Bij iedere telefoonhouder voor de motor vind je een uitgebreide handleiding met daarin de stappen hoe je de telefoonhouder op de motor kunt bevestigen. Mocht je er niet uit komen, dan staan onze productexperts voor je klaar.

 1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Ultra
 2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Plus
 3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
  Samsung Galaxy S24
 4. Samsung Galaxy A55 hoesjes
  Samsung Galaxy A55
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 9. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 10. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
Filters