iPhone Kabels

GSMpunt heeft een breed assortiment aan iPhone kabels. Je iPhone heeft helaas geen oneindige batterijduur. Hierdoor is het belangrijk dat je iPhone wordt opgeladen met de juiste iPhone kabel. De meest hedendaagse iPhones werken met een Lightning-aansluiting; een platte aansluiting die aan de onderkant van de telefoon wordt ingestoken. Altijd een goed werkende iPhone kabel bij de hand hebben is een must voor het dagelijkse leven. Wij snappen dat bij GSMpunt en hebben wij voor jou verschillende soorten en maten iPhone kabels opgesteld. Je iPad opladen? Bekijk dan al onze iPad kabels

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 138 | Per pagina
Filters

 1. Baseus iP Lightning naar 3.5mm Jack Zwart
  (6)
  Baseus iP Lightning naar 3.5mm Jack Zwart
  € 19,95
  2 op voorraad

Tijd voor een nieuwe iPhone kabel

Het kan voorkomen dat een iPhone kabel een keer stopt met het goed opladen van je telefoon. Het is tijd voor een nieuwe iPhone kabel, maar in de meeste gevallen zijn deze iPhone kabels erg duur. Dat vinden wij ook bij GSMpunt en om hier verandering in te brengen bieden wij een geweldige prijs- kwaliteitsverhouding aan voor je iPhone kabel. Je kunt voor het opladen van je iPhone of iPad gebruik maken van talloze lightning kabels van verschillende merken. Hoe meer Volt x Ampère de iPhone kabel heeft, hoe sneller de iPhone wordt opgeladen.

iPhone kabels met lightning aansluiting

IPhone heeft bij de release van de iPhone 5 een nieuwe connector geïntroduceerd: de lightning aansluiting. Oudere accessoires kunnen dan ook niet meer worden gebruikt. Het voordeel van de nieuwe lightning kabel is dat hoe de kabel ook in de iPhone wordt gestoken, deze altijd gaat passen. De lightning kabel kun je gebruiken om je iPhone, iPad of iPod aan te sluiten op de USB-poort van je computer op laptop. Zo kunnen er bestanden worden overgedragen aan je pc, foto’s worden geüpload op de computer of laptop terwijl ondertussen de iPhone nog op wordt geladen ook. Multifunctioneel deze iPhone kabels als je het ons vraagt. Je kunt hier alle lightning kabels vinden. 

Voordelen van lightning kabels zijn:

  - IPhone kabels zijn duurzaam en stevig- Eenvoudig, snel en veilig je iPhone of iPad opladen met kabels van 12W- De iPhone kabels zijn omkeerbaar. Deze kunnen dus van beide kanten in de telefoon gestoken worden.

30 pins-connector als iPhone kabel

Veel trouwe Applegebruikers kennen waarschijnlijk nog de 30 pins-connector van Apple. Dit is een kabel geschikt voor alle iPhones, die voor de iPhone 5 zijn ontworpen. Deze iPhone kabel is groter en breder dan de lightning kabel, en heeft, zoals de naam zegt, 30 contact pinnen wat ervoor zorgt dat de iPhone wordt opgeladen. De 30-pinsoplaadkabels zijn bedoeld voor de toestellen: iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S en de iPad 1, 2 en 3.

iPhone kabel als multifunctioneel product

De iPhone kabel is een multifunctioneel product dat kan dienen voor het opladen van je iPhone of iPad, of het overzetten van foto’s, muziek en video’s naar een ander apparaat. Omdat er vaak op verschillende plekken gebruik gemaakt wordt van een iPhone kabel, is het makkelijk om altijd een kabel voor je iPhone binnen handbereik te hebben. Een extra kabeltje is dus altijd makkelijk voor in je auto, in de tas of op je werkplek. GSMpunt biedt betaalbare, goedwerkende iPhone kabels met MFI-chip, dat kenmerkt aan originaliteit, geschikt voor je iPhone of iPad. GSMpunt heeft de iPhone kabels in de lengtes: Kort (tot 0,5m), middellang (tot 1.25m), lang (tot 2,25m), extra lang (>2,25m)

Welk type iPhone kabel heb ik nodig?

Weet je niet helemaal zeker welk type iPhone kabel je nodig hebt? Achterhaal dan eerst welk type iPhone je hebt. Dit kun je op de volgende manier doen:

  - Ga naar instellingen in je apps menu

  - Kies voor de optie ‘toestel info’ of ‘informatie over toestel’

  - Kies dan voor de optie ‘modelnummer’ Hier staat een code. Deze code kun je intypen bij de zoekbalk op google. Vervolgens staat er welk toestel je hebt.

 1. Samsung Galaxy S23 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S23 Ultra
 2. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 3. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
 4. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 5. Apple iPhone 14 hoesjes
  Apple iPhone 14
 6. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 7. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 9. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 10. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
Filters