Popsockets en attachables

PopSockets en attachables zijn de perfecte accessoires om je smartphone of tablet een persoonlijk tintje te geven met handige functies! PopSockets en attachables zijn eenvoudig op de achterkant van vrijwel ieder toestel te plakken om als handige greep voor extra grip te zorgen. Daarbij kunnen PopSockets functioneren als een handige standaard, zodat je overal video's kunt bekijken in een perfecte kijkhoek!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 24 van 24 | Per pagina
Filters

PopSockets en Attachables voor je Telefoon en Tablet

Wat zijn PopSockets?

PopSockets en attachables zijn superhandige smartphone en tablet accessoires! Ze bestaan vrijwel allemaal uit een platform van Hard Plastic materiaal, die je eenvoudig op je telefoon of tablet kunt plakken. Hieraan zijn verschillende tussenstukken denkbaar met geweldige uitkomsten voor extra gebruiksgemak van je telefoon. PopSockets en attachables zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een attachable die bij hem of haar past!

Handige greep voor extra grip

De smartphones worden steeds groter en het vasthouden wordt steeds lastiger. De PopSockets en attachbles zorgen ervoor dat je je telefoon gemakkelijk kunt blijven vasthouden en dat je smartphone weer met één hand te bedienen is, zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze uit je handen valt. Ook bieden de PopSockets en attachables handige uitkomsten bij het maken van selfies of het opnemen van video’s.

Het neerzetten van je telefoon of tablet

PopSockets en attachables zijn ideaal voor als je je smartphone of tablet neer wilt zetten in een standaard, om bijvoorbeeld een film of serie te bekijken in de trein. PopSockets en attachables geven eenvoudig en stabiel de ondersteuning die nodig is om je telefoon of tablet goed te laten staan. Zo heb je je handen vrij om iets anders te doen, ideaal als je het ons vraagt!

Een kabeltje ‘opbergen’

Nooit meer je oortjes kwijt zijn, wat een uitvinding. PopSockets bieden hiervoor uitkomst! PopSockets maken het namelijk mogelijk om gemakkelijk je oortjes in je telefoon te laten zitten als je ze even niet gebruikt. Het kabeltje van je oortjes is eenvoudig weg te werken om je telefoon door hem om de PopSocket heen wikkelen. Geen lange kabels meer waar je achter blijft hangen, maar een netjes opgerolde kabel aan jouw PopSocket!

PopSocket of attachables verplaatsen

PopSocket en attachables zijn tot wel 100 keer opnieuw te bevestigen of te verplaatsen op je telefoon of tablet, zo lang je je PopSocket en/of attachable consequent vast zet op een vlakke ondergrond en het bevestigingsvlak niet volledig is uitgedroogd. Het bevestigingsvlak aan het platform kan door middel van bijzondere gel namelijk eenvoudig worden gereactiveerd. Spoel het bevestigingsvlak met water schoon, laat hem even drogen (niet langer dan één uur) en klaar! Je PopSocket en/of attachable hecht weer net zo goed als voorheen.

Tover je toestel om in jouw persoonlijke tint

Een hype zal een hype niet zijn als er geen talloze verschillende soorten PopSockets en attachables zijn. PopSockets zijn er in een ontelbaar aantal soorten en printjes, van een leuke pandabeer of marmer print tot zakelijke abstracte PopSockets. PopSockets en attachables zijn de perfecte accessoires om je smartphone een persoonlijk tintje te geven. Al met al een super leuke toevoeging die gemakkelijk op de achterkant van vrijwel iedere smartphone of tablet te bevestigen is!

  1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Ultra
  2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Plus
  3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
   Samsung Galaxy S24
  4. Apple iPhone 13 hoesjes
   Apple iPhone 13
  5. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
   Apple iPhone 15 Pro
  6. Samsung Galaxy A55 hoesjes
   Samsung Galaxy A55
  7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
   Samsung Galaxy S23
  8. Samsung Galaxy A54 hoesjes
   Samsung Galaxy A54
  9. Apple iPhone 15 hoesjes
   Apple iPhone 15
  10. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
   Apple iPhone 14 Pro
  Filters