Samsung Hoesjes

Als u op zoek bent naar een Samsung hoesje, is de kans groot dat u er één gaat vinden bij GSMpunt. Samsung is een bekend merk als het gaat om telefoons. De Samsung Galaxy toestellen zijn te vinden in verschillende prijsklasses, en zo is er voor iedereen wel een Samsung telefoon beschikbaar. We moeten natuurlijk zorgen dat er een hoesje om uw Samsung telefoon zit, zodat de smartphone niet beschadigd raakt.

Hieronder kunt u aangeven welke telefoon u bezit. Wanneer u dit heeft gedaan, vindt u veel verschillende Samsung hoesjes.

Zoek uw toestel
Zoek uw toestel

De beste Samsung hoesjes

 1. Galaxy A53
  Galaxy A53 Hoesjes
 2. Galaxy S22
  Galaxy S22 Hoesjes
 3. Galaxy S22 Ultra
  Galaxy S22 Ultra Hoesjes
 4. Galaxy A52 / A52S
  Galaxy A52 / A52S Hoesjes
 5. Galaxy S21 FE
  Galaxy S21 FE Hoesjes
 6. Galaxy S20 FE
  Galaxy S20 FE Hoesjes
 7. Galaxy Z Flip 4
  Galaxy Z Flip 4 Hoesjes
 8. Galaxy A13 4G
  Galaxy A13 4G Hoesjes
 9. Galaxy S21
  Galaxy S21 Hoesjes
 10. Galaxy S22 Plus
  Galaxy S22 Plus Hoesjes
 11. Galaxy Z Fold 4
  Galaxy Z Fold 4 Hoesjes
 12. Galaxy A51
  Galaxy A51 Hoesjes
 13. Galaxy S10
  Galaxy S10 Hoesjes
 14. Galaxy S20
  Galaxy S20 Hoesjes
 15. Galaxy S21 Ultra
  Galaxy S21 Ultra Hoesjes

Hoesjes voor Samsung

Zonder enige twijfel kunnen we toch wel zeggen dat Samsung één van de grote spelers is als het gaat om telefoons. Het is dan ook niet gek dat er zo veel hoesjes voor Samsung telefoons gemaakt zijn. Voor elke telefoon zijn er ontelbaar veel hoesjes gemaakt. Wij hebben het voor elkaar gekregen om voor u de beste Samsung hoesjes op te nemen in ons assortiment, zodat u bij ons altijd kunt slagen wat betreft hoesjes. Een hoesje voor uw Samsung telefoon is eenvoudig te vinden bij GSMpunt.nl. Voor de oudere modellen bieden wij nog een ruim assortiment hoesjes aan, maar ook als u een hoesje zoekt voor een populaire Samsung telefoon, zoals de Galaxy A53 Hoesjes, Galaxy S22 Hoesjes en de Galaxy S22 Ultra Hoesjes kunt u gewoon bij ons terecht.

Bent u benieuwd wat we voor uw telefoon kunnen aanbieden? Geef hieronder aan welke telefoon u precies heeft, zodat wij direct kunnen laten zien welke hoesjes we voor uw Samsung toestel kunnen aanbieden.

Zoek uw toestel
Zoek uw toestel

Originele Samsung hoesjes

Naast toestellen heeft Samsung ook nog zelf hoesjes voor deze telefoons gemaakt. Een Samsung telefoon met een van de originele Samsung hoesjes, dat maakt het plaatje wel compleet. Al die hoesjes van het merk Samsung zijn ook te vinden bij ons. Als u hebt aangegeven welk toestel u hebt en dus alle hoesjes voor u heeft, kunt u links filteren op het merk Samsung. Omdat we ook voor veel Samsung toestellen deze originele hoesjes aanbieden, hebben we ook die hoesjes in een handig overzicht gezet. Dit overzicht is te vinden op de pagina met alle originele Samsung hoesjes.

Voorkom schade

Het is zonde als uw dure smartphone beschadigd raakt door een knullige val of een ongelukkige botsing met de hoek van de tafel. Wij zeggen altijd: "Het voorkomen van schade aan de telefoon is beter dan de schade ongedaan laten maken". Bij schade moet er namelijk al snel een duur onderdeel van de telefoon vervangen worden. Soms komt het zelfs voor dat de hele telefoon aan vervanging toe is. Dat is zonde. Voorkom dus dat je Samsung toestel beschadigd of kapot gaat door een ongelukje en schaf zo snel mogelijk dat Samsung hoesje aan!