Accessoires voor Google toestellen

Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
 1. Google Google Pixel 2 XL
  Google Pixel 2 XL
 2. Google Google Pixel 3A
  Google Pixel 3A
 3. Google Google Pixel 4A
  Google Pixel 4A
 4. Google Google Pixel 4
  Google Pixel 4
 5. Google Google Pixel 4 XL
  Google Pixel 4 XL
 6. Google Google Pixel 3A XL
  Google Pixel 3A XL
 7. Google Google Pixel 2
  Google Pixel 2
 8. Google Google Pixel 3
  Google Pixel 3
 9. Google Google Pixel 3 XL
  Google Pixel 3 XL

Google Accessoires

Heeft u net een nieuwe telefoon van Google gekocht? Dan bent u waarschijnlijk nu op zoek naar de beste accessoires voor deze telefoon. Gelukkig zijn Google accessoires eenvoudig via deze pagina te vinden. Selecteer hierboven uw type Google telefoon en wij tonen u een selectie van de beste hoesjes, houders, opladers, screen protectors en vele andere accessoires die 100% compatible zijn met het door u geselecteerde toestel.

Op dit moment zijn de Google Pixel 2 XL Hoesjes hoesjes en de Google Pixel 3A Hoesjes hoesjes ongelooflijk populair. Wij doen dan ook ons uiterste best om de beste hoesjes voor deze bekende toestellen op voorraad te hebben. Bij GSMpunt.nl vindt u dan ook hoesjes van bekende merken als Ringke, Spigen en vele anderen.

Zo achterhaalt u welk Google toestel u heeft

Om de juiste accessoires voor uw telefoon te vinden, is het belangrijk om te weten over welk type toestel u exact beschikt. Producten als hoesjes en screen protectors zijn namelijk allemaal op maat gemaakt. Weet u niet zeker wel type Google toestel u heeft? Geen zorgen, dit is eenvoudig te achterhalen. Via de volgende stappen kunt u het modelnummer en de naam van het toestel achterhalen.

 1. Ga naar de instellingen in uw apps menu
 2. Zoek en selecteer 'toestel info'
 3. Zoek nu naar 'model' of 'model nummer'

U kunt uiteraard ook even contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accessoires voor uw Google toestel.

Hulp bij het vinden van Google accessoires

Heeft u vragen over de Google accessoires binnen ons assortiment, of wilt u weten welke accessoires wel of niet geschikt zijn voor uw telefoon? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over Google accessoires voor u te beantwoorden. Ook advies op maat is geen enkel probleem.