Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Alle Google Pixel 6a accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Google Pixel 6a. Of u nu op zoek bent naar een Pixel 6a hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Google Pixel 6a accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Google Pixel 6a

Om te zorgen dat de Pixel 6a er als nieuw uit blijft zien, is een Pixel 6a hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Pixel 6a verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Pixel 6a. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Pixel 6a hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Pixel 6a hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Pixel 6a, maar geeft uw Pixel 6a ook een stijlvol uiterlijk. Een Google Pixel 6a hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Pixel 6a screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Google Pixel 6a beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Pixel 6a accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Pixel 6a intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Pixel 6a opladers!

Verzenden en service van de Pixel 6a accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Pixel 6a accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Google Pixel 6a accessoires die voor 21:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Pixel 6a accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.