Over GSMpunt.nl

GSMpunt.nl is sinds 2005 actief op de markt van telefoons, tablets en accessoires. Wat als een studentenbedrijf op een zolderkamer begon, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste accessoire leveranciers van Nederland voor mobiele telefoons en tablets. Al ruim 10 jaar doen we ons best om onze klanten te voorzien van de nieuwste accessoires en de leukste gadgets.

Accessoires:

Om het maximale uit uw telefoon of tablet te halen zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat uit accessoires voor zowel de allernieuwste telefoons en tablets, als voor modellen van een tijdje terug. Denk hierbij aan batterijen, hoesjes, opladers, bluetooth producten, stylus pennen en geheugenkaarten. Hierbij proberen we zo volledig mogelijk te zijn. Zo bieden we merkloze kwaliteits producten aan voor lage prijzen, maar ook bieden we het assortiment van A-merken als Case-Mate, Otterbox, Jabra, Plantronics, en Adonit. Daarnaast hebben we uiteraard de originele merk accessoires van de telefoonproducenten in het assortiment opgenomen.

Telefoons en Tablets:

Naast de accessoires leveren wij telefoons en tablets van alle merken tegen scherpe prijzen. Snel geleverd, en altijd gratis thuisbezorgd. Gebruik de filters aan de linkerkant van uw scherm om de beschikbare telefoons en tablets te filteren op de eigenschappen die u belangrijk vindt. Wilt u het snel geleverd hebben? bestel dan uit voorraad: Voor 18:00 besteld is de volgende dag in huis.

ViseeO:

Sinds 2008 is GSMpunt BV de importeur van ViseeO Carkit converters in Nederland. ViseeO heeft een aantal oplossingen die mensen met een Mercedes Comand carkitvoorbereiding in de auto in staat stellen hun nieuwe telefoon te verbinden. Daarnaast maken ze producten die muziekstreaming van uw telefoon naar uw multimediacenter in uw auto mogelijk maakt.

Meer weten over GSMpunt.nl en over onze producten? Neem contact met ons op:

Contactgegevens

Postadres
GSMpunt B.V.
T.a.v. Klantenservice
Postbus 79
7670AB Vriezenveen
Vestigingsadres (Geen bezoekadres)
GSMpunt B.V.
De Zuivering 36
7671SP Vriezenveen
Telefoon en fax
Telefoon: 0546-601920
Fax: 084-7528789
Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 18:00
Klik hier voor de resultaten