Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Wij helpen jou om de beste accessoires te vinden, voor jouw telefoon.

Personeel GSMpunt
Jouw telefoon staat centraal

Het vinden van de juiste accessoires voor je telefoon kan lastig zijn. Via onze website is het vinden van hoesjes, headsets, opladers, houders en andere telefoonaccessoires eenvoudig en leuk. Hierdoor haal je altijd het maximale uit jouw telefoon.

Missie GSMpunt

Onze missie

We willen dat iedereen het beste uit zijn telefoon kan halen met behulp van de juiste accessoires. Het vinden van de juiste telefoonaccessoires maken we zo makkelijk en leuk mogelijk!

Zo maken wij het makkelijk en leuk!

Je telefoon, tablet of smartwatch compleet maken met de beste accessoires moet niet moeilijk zijn. Wij willen dit dan ook zo makkelijk en leuk mogelijk maken. Onze website is zo opgebouwd dat je eenvoudig de passende accessoires voor jouw device vindt en met geschreven adviezen door onze productexperts vind je snel de oplader, houder, of het hoesje dat jij zoekt. Er zijn natuurlijk nog meer manieren waarop we het makkelijk en leuk maken om telefoonaccessoires te bestellen bij GSMpunt. Bijvoorbeeld:

  • Altijd passende accessoires voor jouw telefoon. Voor elk device hebben we passende hoesjes en screenprotectors. Ook voor de minder bekende telefoons bieden we een passende oplossing. En als we het dan niet hebben, regelen we het!
  • 30 dagen kosteloos ruilen. Is het hoesje toch niet helemaal naar wens of per ongeluk de verkeerde maat besteld? Geen probleem. Bij GSMpunt kun je eenvoudig kosteloos ruilen binnen 30 dagen na aankoop. Wel zo leuk!
  • Gratis verzending met Track and Trace. Bij GSMpunt betaal je geen verzendkosten en via Track and Trace houden we je op de hoogte van wanneer je bestelling geleverd wordt.
  • Advies van experts. Bij GSMpunt hebben we het graag over welke manier van FastCharge het beste werkt voor jouw telefoon, zodat jij daar niet over na hoeft te denken! Onze fanatieke productexperts weten waar ze het over hebben en adviseren je graag. Dit doen we zowel op de website, maar je kan ook altijd contact opnemen.

Hier is het ooit begonnen

In 2005, nu al 17 jaar geleden is GSMpunt als studentenonderneming begonnen met de verkoop van frontjes voor telefoons. Daarna konden batterijen en oplaadkabeltjes niet lang achterblijven. De onderneming was nog klein, maar bij de komst van de eerste smartphones kwam de echte groei. Het assortiment frontjes werd al snel uitgebreid met hoesjes en de onderneming moest van een zolderkamer verhuizen naar het eerste eigen pand in Vriezenveen. We lanceerden ons eigen huismerk Rosso in 2015 en het team is flink gaan groeien. In 2019 was het pand in Vriezenveen alweer te klein en is GSMpunt verhuisd naar Almelo. In 2020 zijn we met ons tweede huismerk HappyCase van start gegaan. Momenteel zijn we met meer dan 80 collega’s bezig om het vinden van telefoonaccessoires voor jouw telefoon gemakkelijker te maken.

gsmpunt historie
gsmpunt historie
gsmpunt historie
gsmpunt historie
gsmpunt historie
2005

GSMpunt start als studenten onderneming met de verkoop van frontjes.

2013

De zolderkamer is ingeruild voor ons nieuwe pand in Vriezenveen.

2015

Het huismerk Rosso is gestart!

2019

Onze verhuizing naar de nieuwe locatie in Almelo

2020

Ons tweede huismerk HappyCase is gelanceerd

De GSMpunt cultuur:

GSMpunt is een echt Twents bedrijf, daar zijn we trots op. We zijn nuchter, staan met beide benen op de grond en soms zijn we wat eigenwijs. We hebben een platte organisatie en bij ons vind je geen “customer succes manager sales b2b” of andere onuitlegbare functie titels. We helpen elkaar waar nodig en successen vieren we samen, daar halen wij ons plezier uit! Elke dag proberen wij efficiënter en effectiever te werken om onze klanten de beste producten en service te bieden. Innovatie proberen we zo veel mogelijk “In House” te ontwikkelen om klaar te staan voor de toekomst. Past onze bedrijfscultuur ook bij jou? Bekijk dan onze vacatures.

Betrouwbaar, Behulpzaam en Professioneel zijn de steekwoorden waarmee onze medewerkers je te woord staan. Met deze filosofie hebben we al vele duizenden klanten geholpen, en helpen we nog dagelijks duizenden klanten om de mogelijkheden van hun telefoon en tablet optimaal te kunnen benutten.

Magazijn
Meetingroom
Afbeelding
Tafeltennis
gsmpunt pand met zonnepanelen

Onze duurzame ambities

Wij willen vandaag al de stappen zetten die nodig zijn voor een duurzamere toekomst. Je vindt dit terug in onze verantwoorde verpakkingen die FSC-gecertificeerd zijn, de groene energie die we opwekken met 225 zonnepanelen en onze duurzame werkwijze m.b.t. ons assortiment en retourneren.

Lees meer over duurzaamheid bij GSMpunt

Wat onze klanten zeggen

Wil je graag weten wat klanten van ons vinden? Bekijk dan onze review pagina, hier vind je onze review scores overzichtelijk op één pagina.

Ontdek wat klanten zeggen over GSMpunt
Wat klanten zeggen over GSMpunt.nl