Over GSMpunt.nl

GSMpunt.nl is sinds 2005 actief op de markt van telefoons, tablets en accessoires. Wat als een studentenbedrijf op een zolderkamer begon, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste accessoire leveranciers van Nederland voor mobiele telefoons en tablets. Al ruim 18 jaar doen we ons best om onze klanten te voorzien van de nieuwste accessoires en de leukste gadgets.

Accessoires:

Om het maximale uit uw telefoon of tablet te halen zijn er allerlei accessoires verkrijgbaar. Ons assortiment bestaat uit accessoires voor zowel de allernieuwste telefoons en tablets, als voor modellen van een tijdje terug. Denk hierbij aan batterijen, hoesjes, opladers, bluetooth producten, stylus pennen en geheugenkaarten. Hierbij proberen we zo volledig mogelijk te zijn. Zo bieden we merkloze kwaliteits producten aan voor lage prijzen, maar ook bieden we het assortiment van A-merken als Spigen, Ringke, Otterbox, Jabra en Belkin. Daarnaast hebben we uiteraard de originele merk accessoires van de telefoonproducenten in het assortiment opgenomen.

Telefoons en Tablets:

Naast de accessoires leveren wij telefoons en tablets van alle merken tegen scherpe prijzen. Snel geleverd, en altijd gratis thuisbezorgd. Gebruik de filters aan de linkerkant van uw scherm om de beschikbare telefoons en tablets te filteren op de eigenschappen die u belangrijk vindt. Wilt u het snel geleverd hebben? Bestel dan uit voorraad: Op werkdagen voor 19:00 besteld en betaald is dezelfde dag gratis verzonden.

Rosso en HappyCase:

Sinds 2017 is GSMpunt een samenwerking gestart met Rosso Cases en sinds 2019 is GSMpunt een samenwerking gestart met HappyCase. GSMpunt.nl is het exclusieve verkooppunt voor Rosso Hoesjes, Rosso Screenproectors, HappyCase hoesjes en HappyCase Screenprotectors.

Meer weten over GSMpunt.nl en over onze producten? Neem contact met ons op:

Contactgegevens

Postadres
GSMpunt B.V.
T.a.v. Klantenservice
Postbus 79
7670AB Vriezenveen
Vestigingsadres (Geen bezoekadres)
GSMpunt B.V.
Bedrijvenpark Twente Noord 95
7602KS Almelo
Telefoon en fax
Telefoon: 0546-601920
Fax: 084-7528789
Onze helpdesk is bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 18:00