Airpods-cases

AirPods Hoesjes

Geef jouw AirPods een frisse nieuwe look en bescherm ze optimaal tegen vallen en krassen. Bij GSMpunt vind je de beste AirPod hoesjes met de leukste designs. Selecteer hieronder jouw versie van AirPods en ontdek de beste bescherming.

Gratis verzending binnen NL & BE 30 dagen bedenktijd Klanten geven ons een 9,5!! Gratis omruilen

Navigeer naar jouw AirPods hoesjes:

 1. AirPods 1/2 hoesjes
  AirPods 1/2 hoesjes
 2. AirPods 3 Hoesjes
  AirPods 3 Hoesjes
 3. AirPods Pro 1/2 Hoesjes
  AirPods Pro 1/2 Hoesjes
 4. AirPods Max Hoesjes
  AirPods Max Hoesjes

Hoesjes en bescherming voor AirPods

Ook voor de populaire AirPods van Apple worden er verschillende soorten AirPods hoesjes aangeboden. Dankzij een Apple AirPods hoesje kan je je AirPods optimaal beschermen tegen valschade en kan je ze ook schoonhouden doordat vuil en stof buiten de deur worden gehouden. Ook hebben verschillende AirPods hoesjes extra functies om het gebruiksgemak te bevorderen, bijvoorbeeld een handige karabijnhaak voor aan je sleutelhanger. Zo heb jij je Apple AirPods altijd bij de hand!

De beste Apple AirPods hoesjes

Bij GSMpunt begrijpen we maar al te goed dat je je dierbare AirPods goed wil beschermen, maar dat kan alleen met de beste AirPods hoesjes! In ons assortiment hebben we daarom alleen cases en hoesjes voor AirPods die zijn geselecteerd door onze productspecialisten op basis van onze eisen. Hierdoor hebben wij een ruim assortiment opgebouwd met AirPods hoesjes die gemaakt zijn van de beste, meest hoogwaardige materialen en de beste bescherming bieden voor je AirPods!

Unieke hoesjes voor je AirPods

Natuurlijk is de kwaliteit erg belangrijk voor het kiezen van een hoesje voor je AirPods, maar dit is niet alles wat ons assortiment Apple AirPods cases biedt. Wij bieden namelijk voor ieder wat wils, dus ook een breed assortiment met stijlvolle AirPods hoesjes! Deze cases zijn gemaakt van unieke materialen in stijlvolle kleuren, printjes en designs! Maak je Apple AirPods dus helemaal uniek met één van onze cases!