Speakers

Luister overal naar jouw favoriete muziek met een top speaker. Werken in de tuin, een dagje naar het strand, of een feestje achter het huis? Met deze Speakers kun je in een mum van tijd de achtergrond muziek regelen zonder dat je een wirwar aan draden moet aanleggen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Bluetooth Versie Bluetooth Versie Er zijn verschillende Bluetooth versies. De eerste versie kon alleen data oversturen. Bluetooth 2.0 was al veel sneller, en bood de mogelijkheid tot A2DP. Bluetooth 3.0 is nog stabieler en energiezuiniger, en met Blueooth 4.0 is de mogelijkheid tot het koppelen van meeerdere apparaten tegelijkertijd.
Toon resultaten
NFC NFC NFC staat voor Near Field Communication. Een headset die NFC heeft is veel eenvoudiger te koppelen, omdat u deze alleen maar tegen uw telefoon (met NFC) hoeft te houden om de verbinding tot stand te brengen.
Toon resultaten
Multipoint Pairing Multipoint Pairing Multipoint Pairing stelt u in staat om meerdere apparaten aan uw telefoon te koppelen, of om meerdere telefoons aan een bluetooth headset of carkit te koppelen. Zo kunt u makkelijk switchen tussen de telefoons waarmee u belt via een carkit. Ook handig als u naar muziek wilt luisteren, en via een carkit of bluetooth headset bereikbaar wilt blijven.
Toon resultaten
Aux aansluiting Aux aansluiting Met een Aux-aansluiting is het mogelijk om via 3,5mm jack plug je telefoon of tablet aan te sluiten, om zo muziek af te spelen op dit product.
Toon resultaten
Microfoon Microfoon Met een microfoon kunt u bellen en gebeld worden via dit product. Zonder microfoon is het mogelijk om naar muziek te luisteren, maar bellen is dan geen optie.
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
Filters

Het beste assortiment Speakers

Ben je op zoek naar een Bluetooth speaker, dan ben je op onze website uiteraard aan het juiste adres. Wij zijn de experts op het gebied van Telefoon accessoires. Een uitgebreid assortiment speakers mag hierbij uiteraard niet ontbreken. Ons assortiment speakers bestaat uit de beste merken in uiteenlopende prijsklassen, waarbij voor een ieder een geschikte speaker te vinden is.

Geniet van muziek, waar je maar bent

De ingebouwde speaker van je telefoon is natuurlijk prima, maar voor wie echt volop wil genieten van de muziek op zijn telefoon, is het upgraden naar een Bluetooth speaker echt de moeite waard. Een goede Bluetooth speaker klinkt veel beter dan de ingebouwde speaker van een telefoon en is eenvoudig mee te nemen in een tas, jas of broekzak. Ook kunnen de meeste Speakers gebruikt worden als speakerphone om mee te bellen.

Advies voor aanschaf Bluetooth speaker

Speakers komen in vele soorten en maten. Maar welk type speaker past nu het best bij u? Hieronder staan een paar punten waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een Bluetooth speaker. Deze informatie kan je helpen bij het vinden van de juiste Bluetooth speaker.

Wil je de Bluetooth speaker mee kunnen nemen?

Speakers komen in vele soorten en maten. Hoewel vrijwel elke Bluetooth speaker over een ingebouwde accu beschikt en hierdoor niet afhankelijk is van netstroom, kan het formaat nog steeds een belemmerende factor zijn om je speaker mee te nemen buiten het huis. Bij de aanschaf van een Bluetooth speaker is het dus belangrijk om na te denken over het formaat.

De grootste Speakers zijn over het algemeen ontworpen om in en rond het huis te gebruiken. Speakers met een gemiddeld formaat zijn erg handig om mee te nemen in een tas en daardoor ideaal voor een dagje uit. Als laatste bestaan er ook Speakers op broekzakformaat, die je altijd en overal bij je kunt dragen. Over het algemeen kun je er natuurlijk wel vanuit gaan dat hoe groter de speaker is qua formaat, des te beter het geluid van de speaker is. Relatief kleine speakers hebben uiteraard ook een beperkt volume. Houd hier dus rekening mee.

Accuduur: Is dit van belang?

Houdt het feest bij jou nooit op? Of ben je op zoek naar een ideale speaker voor op de camping? Dan is het belangrijk dat de Bluetooth speaker die je bestelt over een lange accuduur beschikt. Ook bestaan er speakers die als extra functie je telefoon kunnen opladen. Aangezien deze speakers over een eigen accu beschikken, kunnen deze de telefoon laden, zoals een powerbank dit ook kan.

Waar wil je de Bluetooth speaker gebruiken?

Ben je van plan om jouw toekomstige Bluetooth speaker enkel thuis te gebruiken, of wil je deze mee nemen naar het strand? Zoals vermeld is het formaat een belangrijk punt om rekening mee te houden bij de aanschaf van een speaker. Grote speakers geven bijvoorbeeld het beste geluid, maar zijn vaak lastig om mee te nemen, waardoor deze enkel thuis te gebruiken zijn.

Naast formaat, bestaan er ook Speakers die meer opgewassen zijn tegen een stootje dan anderen. Voor wie zijn speaker mee wil nemen naar het strand, is het van belang dat de speaker bestand is tegen zand en eventueel ook tegen spatwater. Binnen ons assortiment Speakers vind je dan ook een selectie speakers die zijn voorzien van bijvoorbeeld een IPX5 certificering.

  1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Ultra
  2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Plus
  3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
   Samsung Galaxy S24
  4. Samsung Galaxy A55 hoesjes
   Samsung Galaxy A55
  5. Apple iPhone 13 hoesjes
   Apple iPhone 13
  6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
   Apple iPhone 15 Pro
  7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
   Samsung Galaxy S23
  8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
   Apple iPhone 14 Pro
  9. Apple iPhone 15 hoesjes
   Apple iPhone 15
  10. Samsung Galaxy A54 hoesjes
   Samsung Galaxy A54
  Filters