Sporthoesjes voor uw Telefoon of Tablet

Een sportarmband is perfect voor als je je telefoon wilt meenemen tijdens het hardlopen of sporten. Dankzij een telefoonhoesje voor om je arm of pols blijf je bereikbaar en zit je telefoon stevig opgeborgen. Hieronder kun je alle hoesjes voor het sporten vinden die wij aanbieden in ons assortiment.

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Sportarmbanden: telefoonhoesjes voor om je arm en pols

Dankzij je telefoon kun je tijdens het sporten precies meten wat je allemaal hebt gedaan en hoe lang dat heeft geduurd. Daarbij kun je via je telefoon ook nog eens je favoriete muziek afspelen tijdens het sporten. De enige vraag is altijd waar je je telefoon laat tijdens het sporten. Dankzij een sportarmband kun je je telefoon altijd meenemen tijdens het hardlopen of het beoefenen van een anders sport. Op die manier ben je altijd bereikbaar en kun je ook nog eens de resultaten van je inspanning goed meten. Bescherm je telefoon ook tijdens het sporten dankzij een handig sport hoesje. Je kunt ervoor kiezen om een hoesje om je arm te gebruiken, of één dat je om je pols kunt bevestigen.

Hoesjes voor het hardlopen

Een sportarmband voor je telefoon wordt vaak gebruik bij mensen die gaan hardlopen. Dankzij de telefoon kun je de genomen route en de gelopen tijd bijhouden. Het is dan niet handig dat je je telefoon constant moet vasthouden of op een andere manier mee moet nemen tijdens het hardlopen. Een telefoonhoesje voor het hardlopen is dan heel handig, omdat je je telefoon er stevig in kunt opbergen en kunt meenemen zonder dat je er last van hebt. De sportarmbanden zijn er in veel verschillende maten, varianten en kleuren, zodat er voor iedereen een hoesje voor het hardlopen te vinden is.

  1. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
   Samsung Galaxy A52 / A52S
  2. Samsung Galaxy S21 hoesjes
   Samsung Galaxy S21
  3. Apple iPhone 13 Pro hoesjes
   Apple iPhone 13 Pro
  4. Apple iPhone 13 Pro Max hoesjes
   Apple iPhone 13 Pro Max
  5. Apple iPhone 13 hoesjes
   Apple iPhone 13
  6. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
   Samsung Galaxy S20 FE
  7. Apple iPhone 11 hoesjes
   Apple iPhone 11
  8. Samsung Galaxy S21 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S21 Ultra
  9. Samsung Galaxy A12 hoesjes
   Samsung Galaxy A12
  10. Apple iPhone 12 hoesjes
   Apple iPhone 12