Gereedschap voor jouw Telefoon of Tablet

Wil je reparaties aan jouw telefoon zelf uitvoeren? Dan heb je speciaal gereedschap nodig. In telefoons en tablets worden erg kleine schroefjes gebruikt die niet met standaard schroevendraaiers los te krijgen zijn. Hieronder vind je het gereedschap waarmee je de meeste tablets en smartphones kunt demonteren.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 3 van 3 | Per pagina
Filters

 1. Torx 5 Schroevendraaier
  Torx 5 Schroevendraaier
  € 4,95
  Op voorraad

Gereedschap voor repareren telefoons en tablets

Ben je van plan je telefoon of tablet te repareren, dan is goed gereedschap van groot belang. Veel onderdelen zijn klein, maar ook kwetsbaar. Het juiste gereedschap voorkomt dat je schade maakt aan andere onderdelen binnen jouw tablet of telefoon en zorgt er voor dat de reparatie snel en soepel zal verlopen. Het bovenstaande assortiment bestaat zowel uit losse schroevendraaiers, openingstools, pincetten, maar ook complete sets.

Vind ook de juiste onderdelen

Ook voor de juiste tablet en telefoon onderdelen ben je bij GSMpunt aan het juiste adres. Ben je dus op zoek naar een nieuw scherm of accudeksel voor jouw toestel? Dan vind je deze binnen ons assortiment tablet en telefoon onderdelen. Repareer dus zelf jouw telefoon of tablet met het gereedschap en de onderdelen die je bij ons vindt.

Ook batterijen bestel je bij GSMpunt.

Voor het vervangen van een telefoonbatterij is tegenwoordig ook vaak gereedschap nodig. Denk hierbij aan de batterijen die ingebouwd zijn in de Apple toestellen. GSMpunt biedt het meest uitgebreide assortiment tablet en telefoon batterijen. Wil je jouw telefoonbatterij vervangen? Bekijk dan ook ons complete assortiment tablet en telefoonbatterijen.

Vragen over gereedschap

Heb je vragen over het gereedschap op deze pagina, of ben je op zoek naar speciaal gereedschap voor het repareren van je telefoon of tablet, maar kun je dit niet vinden? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice.

Heb je jouw telefoon of telefoon gerepareerd? Vergeet deze dan niet te beschermen en nieuwe schade te voorkomen. Bezoek ons assortiment hoesjes en screen protectors voor de beste bescherming voor smartphone en tablet.

  1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Ultra
  2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Plus
  3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
   Samsung Galaxy S24
  4. Samsung Galaxy A54 hoesjes
   Samsung Galaxy A54
  5. Apple iPhone 13 hoesjes
   Apple iPhone 13
  6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
   Apple iPhone 15 Pro
  7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
   Samsung Galaxy S23
  8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
   Apple iPhone 14 Pro
  9. Apple iPhone 15 hoesjes
   Apple iPhone 15
  10. Samsung Galaxy S22 hoesjes
   Samsung Galaxy S22
  Filters