Alle Nokia 7 Plus accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia 7 Plus. Of u nu op zoek bent naar een 7 Plus hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia 7 Plus accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia 7 Plus

Om te zorgen dat de 7 Plus er als nieuw uit blijft zien, is een 7 Plus hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de 7 Plus verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de 7 Plus. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte 7 Plus hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een 7 Plus hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de 7 Plus, maar geeft uw 7 Plus ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia 7 Plus hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een 7 Plus screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia 7 Plus beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment 7 Plus accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw 7 Plus intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment 7 Plus opladers!

Verzenden en service van de 7 Plus accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van 7 Plus accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia 7 Plus accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige 7 Plus accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.