Alle Nokia X10 / X20 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia X10 / X20. Of u nu op zoek bent naar een X10 / X20 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia X10 / X20 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia X10 / X20

Om te zorgen dat de X10 / X20 er als nieuw uit blijft zien, is een X10 / X20 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de X10 / X20 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de X10 / X20. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte X10 / X20 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een X10 / X20 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de X10 / X20, maar geeft uw X10 / X20 ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia X10 / X20 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een X10 / X20 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia X10 / X20 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment X10 / X20 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw X10 / X20 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment X10 / X20 opladers!

Verzenden en service van de X10 / X20 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van X10 / X20 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia X10 / X20 accessoires die voor 21:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige X10 / X20 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.