iPhone 12 Pro Max Hoesjes

Het is van belang dat een hoesje je iPhone 12 Pro Max beschermt tegen vuil, zand, stof en andere narigheid. Bovendien is het altijd handig dat je hoesje beschikt over handige functies en jij er blij van wordt. Kies uit verschillende kleuren, materialen en soorten iPhone 12 Pro Max hoesjes. Al onze hoesjes zijn uit voorraad leverbaar en worden kosteloos verzonden in Nederland en België!

Meer
Hulp nodig bij je keuze?
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
meer kleuren
minder kleuren
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 142 | Per pagina
Filters

Handig, zo'n iPhone 12 Pro Max telefoonhoesje

De iPhone 12 Pro Max is de grootste variant van de iPhone 12 serie. De high-end smartphone beschikt over een 6,7-inch OLED-scherm. Daarnaast beschikt de iPhone 12 over drie verschillende camera’s. De camera’s steken iets uit het frame van het toestel, waardoor de camera gevoelig is voor krassen en andere narigheid. Met een hoesje zorg je ervoor dat je telefoon goed beschermd wordt tegen de buitenwereld.

Backcovers, book cases, bumper cases, flip cases, en insteekhoesjes zijn allerlei verschillende soorten hoesjes om je iPhone 12 Pro Max te beschermen. Ieder soort hoesje heeft zijn voordelen en zijn nadelen. Het is van belang om je af te vragen waarvoor je een iPhone 12 Pro Max hoesje gebruikt.

Unieke hoesjes

Vind jij het design van Apple mooi en vind je het zonde om een hoesje om het toestel te doen? Dat horen we vaker en eerlijk is eerlijk, het design van de iPhone 12 Pro Max ziet er gaaf uit. Met een backcover is het grotendeel van je smartphone beschermd en valt het hoesje niet goed op. Back covers zijn vaak licht van gewicht en zijn transparant leverbaar. Met een transparant iPhone 12 Pro Max hoesje kan je het mooie design van Apple blijven zien en is je toestel toch beschermd. Een win – win situatie!

Een telefoonhoes met pasjes wordt ook steeds populairder. Book covers hebben aan de binnenkant ruimte voor pasjes en geld. Hierdoor hoef je niet altijd extra je portemonnee mee te nemen! Superhandig en naast het beschermen van de achterkant en zijkanten wordt het scherm ook beschermd.

Omdat de iPhone 12 Pro Max groot is, kan het soms lastig zijn om je smartphone in de broekzak mee te nemen. De nieuwe telefoonhoesjes met koord is dan misschien wel de ideale oplossing voor jou. Doe het koord om je nek en zo weet je zeker dat je telefoon niet kwijtraakt.

Een hoesje dat past bij jou stijl

Naast de functionaliteiten en de bescherming van hoesje, is de kleur of de print van het hoesje ook belangrijk. Bij GSMpunt heb je keuze uit ruime keuze uit verschillende kleuren. Zo zien we dat zowel een zwart iPhone 12 Pro Max hoesje als een transparant iPhone 12 Pro Max hoesje zeer populair zijn. Ben je niet op zoek naar een standaard hoesje maar ben je meer op zoek naar een hippe kleur? Kies dan een hoesje met een print of een opvallende kleur zoals rood, blauw, of geel.

Eenvoudig je iPhone 12 Pro Max hoesje vinden

Om eenvoudig jouw ideale hoesje te vinden voor de iPhone 12 Pro Max raden we je aan om de productfilters te gebruiken. Selecteer het soort hoesje, je favoriete kleur of het merk wat bij jou past. Op deze manier krijg je een selectie van hoesjes die voor jou relevant zijn. Hoesjes zijn al verkrijgbaar vanaf €6,95.

Heb je het ideale hoesje niet kunnen vinden? Dat vinden wij vervelend. Wellicht hebben wij bepaalde iPhone 12 Max Pro hoesjes waar behoefte naar is over het hoofd gezien. Neem contact op met onze productexperts en eventueel kunnen wij nog iets voor je betekenen. Je geschikte hoesje gevonden? Bij GSMpunt geniet je altijd van snelle en gratis verzending!

Filters