Tablet hoesjes

Tablet hoesjes

Vind de beste hoes voor jouw tablet eenvoudig en snel! Selecteer hieronder jouw tablet en ontdek de beste tablet hoesjes.

Ik weet niet welke tablet ik heb

Populairste Samsung tablets:

 1. Galaxy Tab A8
  Galaxy Tab A8 hoesjes
 2. Galaxy Tab S6 Lite
  Galaxy Tab S6 Lite hoesjes
 3. Galaxy Tab S7 FE
  Galaxy Tab S7 FE hoesjes
 4. Galaxy Tab A 10.1 (2019)
  Galaxy Tab A 10.1 (2019) hoesjes
 5. Galaxy Tab S9 Plus
  Galaxy Tab S9 Plus hoesjes
 6. Galaxy Tab A7 (2020 / 2022)
  Galaxy Tab A7 (2020 / 2022) hoesjes
 7. Galaxy Tab A7 Lite
  Galaxy Tab A7 Lite hoesjes
 8. Galaxy Tab S9
  Galaxy Tab S9 hoesjes
 9. Galaxy Tab S8
  Galaxy Tab S8 hoesjes
 10. Galaxy Tab A 10.1 (2016)
  Galaxy Tab A 10.1 (2016) hoesjes

HELP! Welke tablet heb ik?

Weet je niet precies welk type tablet je hebt? Wij begrijpen het! Helaas zijn Samsung, Lenovo en Apple niet altijd heel duidelijk met de benaming van de verschillende tablets. Daarnaast staat ook niet op de tablet zelf de exacte naam vermeld. Gelukkig is het model van je tablet te achterhalen binnen de instellingen. Dit doe je als volgt:

Modelnummer achterhalen bij een iPad

 1. Ga naar de "Instellingen"
 2. Navigeer naar "Algemeen"
 3. Navigeer nu naar "Info"
 4. Vervolgens zie je de "Modelnaam" en het "Modelnummer"

Klik hier voor een compleet overzicht van modellen en modelnummers van alle iPads.

Modelnummer achterhalen bij een Android tablet

 1. Ga naar de "Instellingen", te vinden op het startscherm
 2. Navigeer naar "Over tablet"
 3. Vervolgens zie je de "Modelnaam" en het "Modelnummer"

Waarom je een tablet moet beschermen met een hoes

Een tablet is een dure aankoop. Het is daarom belangrijk dat je zuinig bent op je device. Wanneer je tablet niet over een goede hoes beschikt is het kwetsbaarder voor vallen en stoten. Met behulp van een tablet hoes kun je ervoor zorgen dat je tablet langer meegaat en daarmee de levensduur verlengt. Voorkomen is beter dan genezen!

Bent u benieuwd wat we voor uw telefoon kunnen aanbieden? Geef hieronder aan welke telefoon u precies heeft, zodat wij direct kunnen laten zien welke hoesjes we voor uw Samsung toestel kunnen aanbieden.

Verschillende soorten tablet hoezen

Tablet hoezen zijn er in verschillende soorten en maten. Voornamelijk maten, want een tablet hoes moet opgemaakt geworden voor elke tablet. Dit komt omdat de formaten, plek van de knoppen en poorten van elkaar verschillen.

Daarnaast heb je bij GSMpunt keuze uit verschillende type cases. Denk bijvoorbeeld aan een back cover, die de achterkant en zijkanten van de tablet beschermd. Een book case, die beschikt over een flapje waardoor je scherm ook beschermd wordt. Tenslotte heb je nog specifieke kinder tablet hoezen. Deze hoezen bieden de beste bescherming voor je tablet.

Overigens zijn hoezen ook beschikbaar in verschillende kleuren. Zwart, blauw, groen, rood, geel, transparant, geen enkele kleur is bij ons onbekend. In de filters kun je eenvoudig filteren op een kleur. Mocht een bepaalde kleur er niet tussen zitten, dan horen we dat natuurlijk graag. Onze inkopers gaan dan kijken of ze iets voor je kunnen betekenen.

Denk ook aan handige functionaliteiten

We gebruiken onze tablet voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld browsen, een video bekijken, spelletjes spelen of een boek lezen. Sommige tablet hoezen beschikken daarom over handige functies die dit makkelijker maken. Wat denk je bijvoorbeeld van een handige stand functie? Hierdoor kun je de tablet op een vlakke ondergrond plaatsen en hoef je de tablet niet meer in de handen te houden. Tenslotte kun je ook kiezen voor een tablet hoes met een handriem waardoor je de tablet makkelijk mee op reis kan nemen.

Advies bij het aanschaffen van een tablet hoes

We adviseren iedere klant om de filters te gebruiken op de categoriepagina. Hierdoor krijg je een selectie van de producten die aan jouw wensen voldoen. Daarom hoef je minder lang te zoeken naar je ideale hoes. Je kunt filteren op prijs, type hoesje, kleur, dikte van het hoesje en ga zo maar door. Alle hoezen worden kosteloos verzonden in heel Nederland en België!