Tablet houders auto

Een tablethouder voor in de auto is ideaal voor mensen die veel onderweg zijn. We hebben een ruim assortiment aan tablet houders voor de auto. Zoek hieronder jouw iPad of tablet op en vind de houders die geschikt zijn voor jouw tablet!

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Montage van houder
Toon resultaten
Montage van toestel
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Draadloos opladen
Toon resultaten
Waterdicht
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 10 van 10 | Per pagina
Filters

Een tablet houder is ideaal voor in de auto!

Als je veel in de auto zit, dan is een tablet houder ideaal. De auto tablet houder wordt voornamelijk gebruikt op de achterbank. Kinderen kunnen namelijk niet heel lang stil blijven zitten in de auto. Met behulp van een tablet houder voor in de auto kun je ervoor zorgen dat ze zich kunnen vermaken met de tablet. Je kunt een filmpje aanzetten en je hoort ze de hele autorit niet weer. We zien voornamelijk in de zomer maanden een stijging in het aantal tablets houders voor de auto. Dit komt omdat veel mensen met de auto op vakantie gaan.

Daarnaast wordt de tablet ook gebruikt in de auto voor de navigatie. Schaf dan ook een specifieke tablet houder aan. Je riskeert namelijk een boete als je de tablet in de handen hebt tijdens het rijden. Deze boete van ongeveer €300,- is makkelijk te voorkomen met een houder. Je kunt de tablet ook gebruiken voor het afspelen van muziek tijdens de autorit.

Tablet of iPad tablet houder voor de auto?

Het voordeel van een houder is dat ze vrijwel allemaal universeel zijn. Het maakt dus vaak niet uit welke tablet je hebt. Je kunt met behulp van de uitschuifarm ervoor zorgen dat de houder je tablet stevig vasthoudt.

Soms is er nog wel verwarring tussen de benaming van iPad en de tablet. Een tablet is het algemene woord voor een computer die volledig met de hand bediend kan worden met behulp van een touchscreen. Een iPad is ook een tablet, alleen dit model is ontwikkeld door Apple. Voer hierboven in de zoekbalk je iPad in. Vervolgens krijg je alle tablet houders voor in de auto te zien die geschikt zijn met jouw iPad.

Tablet houder voor de auto op meerdere plekken te bevestigen

Er zijn talloze tablethouders voor de auto beschikbaar. Het is belangrijk om jezelf af te vragen waar je de tablet houder in de auto wilt bevestigen. Wil je ze voor de kinderen gebruiken op de achterbank? Kijk dan specifiek naar een tablet houder die je aan of tussen de hoofdsteun kunt bevestigen.

Wil je de tablet gebruiken voor de navigatie? Dan kun je beter kijken naar een tablet houder die je kunt bevestigen aan het dashboard, het raam of de uitsparing waar je de beker in kunt zetten. Let er wel goed op dat je wel goed zicht blijft houden op de weg, want we willen natuurlijk geen ongelukken veroorzaken.

Filter op populariteit en kijk goed naar de beoordelingen

De keuze is reuze, welke tablethouder voor de auto moet je nou kiezen. We hebben vrijwel iedere houder uitvoerig getest, ze zijn allemaal van prima kwaliteit. Alle lijsten zijn standaard gesorteerd op basis van populariteit. Dit betekent dat de tablet houder die bovenaan staat het meest wordt verkocht. We raden overigens aan om de reviews van onze producten te lezen. Op deze manier krijg je beter inzicht in de prestaties van de tablet houder voor in de auto. Mocht je toch niet tevreden zijn met je houder, dan kunnen we het kosteloos voor je omruilen.

De beste service bij de aanschaf van je tablet houder voor in de auto

Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan staan we graag voor je klaar. We zijn er voor je om al je antwoorden te beantwoorden als het gaat om tablet accessoires. Ook voor advies op maat helpen we je graag. Daarnaast profiteer je bij GSMpunt van de beste service. Tablet accessoires mag je kosteloos omruilen. Alle producten worden kosteloos binnen Nederland en België verzonden. De betaald dus de prijs die op de website wordt vermeld.

 1. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 2. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 7. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 8. Samsung Galaxy Tab A8 hoesjes
  Samsung Galaxy Tab A8
 9. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11
 10. Apple iPhone 13 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 13 Pro Max