iPhone 14 Screen Protectors

Bescherm het dure beeldscherm met een iPhone 14 screenprotector. In ons assortiment vind je breed scala aan screen protectors. Maak gebruik van de handige filters om eenvoudig de juiste screen protector voor jou iPhone 14 te vinden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 38 van 38 | Per pagina
Filters

 1. Product expert
  Eleon Screen protectors specialist

  Ons advies:

  Op zoek naar de beste Apple iPhone 14 Screen protectors? Ontdek ons advies!

  Bekijk ons advies >
 2. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (5)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

De essentie van een iPhone 14 screenprotector

Waarschijnlijk gebruik je de iPhone 14 iedere dag. We staan er mee op en we gaan er mee naar bed. Dit is ook niet zo gek, want we gebruiken de smartphone voor het zetten van een wekker, het bereiken van onze familie en vrienden en het maken van foto’s. Een ongeluk zit in een klein hoekje, we hebben onze telefoon namelijk allemaal wel eens perongeluk laten vallen.

Je kunt je iPhone 14 niet meer optimaal gebruiken wanneer het scherm is gebroken of een barst in zit. Het vervangen van het beeldscherm gaat al snel in de papieren lopen. Daarnaast ben je de telefoon minimaal één dag kwijt. Al deze ellende kun je besparen met behulp van een iPhone 14 screen protector.

Verschillende soorten iPhone 14 screen protectors

Er zijn verschillende screenprotectors. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen een telefoonglaasje of een display folie. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende screenprotectors.

Display folie

De display folie is de goedkoopste variant van de twee. Het is een dun beschermlaagje dat je iPhone 14 scherm beschermd tegen kleine krasjes en viezigheid. Met een display folie behoud je aanraakgevoeligheid van het scherm het meest, omdat het laagje extreem dun is. Enige nadeel is dat een display folie geen grote klappen kan opvangen en je een gebroken scherm daarmee riskeert.

Telefoonglaasje

Bij GSMpunt zijn we fan van de telefoonglaasjes, ze worden ook wel tempered glasses genoemd. Dit zijn screenprotectors gemaakt van glas. Ze beschermen het scherm het beste tegen krassen, vallen, stoten en andere schade. Het ergste wat je kan overkomen is dat het telefoonglaasje breekt bij een val. Echter is het vervangen van een telefoonglaasje veel goedkoper dan dat je het hele scherm moet vervangen. Ga je voor kwaliteit en stevigheid? Investeer dan iets meer en schaf een iPhone 14 tempered glass aan.

iPhone 14 screen protector makkelijk aanbrengen met een installatietray

Veel smartphone gebruikers kijken op tegen het plakken van een screenprotector. Je wilt natuurlijk wel dat de screen protector kaasrecht op het iPhone 14 wordt aangebracht. Kijk jij hier ook tegen op? Kijk dan eens naar de iPhone 14 screenprotectors waar een installatietray wordt meegeleverd.

Bij iedere iPhone 14 screenprotector die we verkopen sturen we een e-mail met daarin een video hoe je een screenprotector kunt aanbrengen. Zorg ervoor dat je de video rustig bekijkt en vervolgens kun je zelf de beschermlaag eenvoudig zelf aanbrengen.

Andere handige functies bij een iPhone 14 screenprotector

Bij GSMpunt hebben we ook screenprotectors met een extra functie. Denk aan een privacy glass, antibacterieel of Blue Light Filter. We gaan hieronder in op deze unieke functies.

Privacy Glass

Privacy glasses zijn de afgelopen jaren razendpopulair geworden. Vind jij het ook vervelend als andere mensen met je meekijken en zien wat er op het scherm gebeurt? Met een Privacy Glass kun je dit irritante gevoel verhelpen. Wanneer je van de zijkant op je iPhone 14 scherm kijkt zie je een zwarte waas. Hierdoor kun je niet zien wat er op het scherm gebeurt. Kijk je op een normale manier, recht voor je telefoon naar het scherm, dan kun je gewoon alles aflezen op je telefoon. Enige nadeel is dat deze screenprotector niet ideaal is wanneer je de iPhone 14 wilt gebruiken als navigatie in de auto.

Blue Light Filter

Over het algemeen kijken we steeds meer naar schermen. Hele dag kijken naar je iPhone 14 is niet bevorderlijk voor de ogen. iPhone 14 Screenprotectors met een Blue Light Filter beschikken over een speciale coating om blauw licht tegen te houden. Hierdoor krijgen je ogen meer rust. Het blauwe licht filter zal alleen het ‘slechte’ blauwe licht filteren.

Denk ook aan de iPhone 14 camera

De camera is net zoals het beeldscherm een kwetsbaar item. Wel ontzettend belangrijk, want de iPhone 14 kan ontzettend mooie foto’s maken. De camera module steekt iets uit ten opzichte van het toestel. Hierdoor is de camera module kwetsbaarder voor krassen en andere schade.

Een iPhone 14 camera protector is dan ook geen overbodige luxe. Deze speciale protectors voor de camera module zorgen ervoor dat de camera netjes blijft. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren.

iPhone 14 screenprotector kopen

Een iPhone 14 screen protector zorgt er samenvattend voor dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je toestel. We raden aan om te investeren in een screenprotector. Het vervangen van een scherm is zoals gezegd enorm prijzig. Je kunt je bestelling afronden met behulp van de bekendste betaalmethoden zoals iDeal, PayPal en Bancontact. Mocht je nog vragen hebben over onze iPhone 14 screenprotectors, dan staan onze productexperts voor je klaar.

Filters Ons advies