Shop nu! Shop met korting! Kerst logo Shop met korting! Shop nu!
Kerst

Alle Oppo A16 / A16s accessoires

Voor de Oppo A16 / A16s biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een A16 / A16s hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een A16 / A16s hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw A16 / A16s oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Oppo A16 / A16s

Een nieuwe A16 / A16s is een mooie A16 / A16s. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Oppo A16 / A16s er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Oppo A16 / A16s toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze A16 / A16s hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Oppo A16 / A16s screen protector

Een krasje op uw A16 / A16s is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Oppo A16 / A16s komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een A16 / A16s screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de A16 / A16s screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Oppo A16 / A16s moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Oppo A16 / A16s batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw A16 / A16s op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Oppo A16 / A16s ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw A16 / A16s niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Oppo A16 / A16s accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u A16 / A16s accessoires hebt besteld en betaald voor 21:00 uur, worden de Oppo A16 / A16s accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.