Alle Nintendo Switch accessoires

Voor de Nintendo Switch biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Switch hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Switch hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Switch oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Nintendo Switch

Een nieuwe Switch is een mooie Switch. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Nintendo Switch er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Nintendo Switch toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Switch hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Nintendo Switch screen protector

Een krasje op uw Switch is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Nintendo Switch komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Switch screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Switch screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Nintendo Switch moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Nintendo Switch batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Switch op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Nintendo Switch ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Switch niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Nintendo Switch accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Switch accessoires hebt besteld en betaald voor 19:00 uur, worden de Nintendo Switch accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.