Smartwatch cases

Of je nu op zoek bent naar extra bescherming of een goede manier om jouw smartwatch te personaliseren, ons assortiment smartwatch cases biedt uitkomst! We hebben de leukste cases / hoesjes voor jouw smartwatch van de beste merken. Bekijk hieronder ons complete assortiment.

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Bescherm je smartwatch met een bumper, case of hoesje

Heb je een luxe smartwatch gekocht zoals een Apple Watch of een Samsung Galaxy Gear? Dan wil je deze zeker goed beschermen tegen krassen. Nu zijn er screen protectors die krassen op het display kunnen voorkomen, maar als net wat meer bescherming wilt hebben en ook de kast van het horloge wilt beschermen tegen krassen, kun je beter kijken naar een bumper, case of hoesje.

Een goede case voor je smartwatch kan bescherming bieden tegen vallen en stoten. Daarbij zijn er ook speciale smartwatch cases die extra bescherming bieden. Denk aan speciale cases die extra bescherming tegen water bieden. Het maakt niet uit welke gradatie van bescherming je voor jouw smartwatch zoekt, wij hebben altijd een passende oplossing.

Personaliseer je smartwatch met een hoesje of bumper

Een Smartwatch bumper of hoesje biedt ook de perfecte mogelijkheid om hem te personaliseren. Zo zijn er bumpers verkrijgbaar die je watch een luxe uitstraling geven, maar ook bumpers / cases die je smartwatch een sportieve uitstraling geven.

Ons assortiment van Smartwatch cases bestaat uit meer dan honderden modellen. Ook de beste merken als RhinoShield, Ringke en Spigen zijn te vinden binnen dit assortiment. Op zoek naar een bijpassend smartwatch bandje? Ook die zijn bij ons verkrijgbaar.

  1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Ultra
  2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
   Samsung Galaxy S24 Plus
  3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
   Samsung Galaxy S24
  4. Samsung Galaxy A55 hoesjes
   Samsung Galaxy A55
  5. Apple iPhone 13 hoesjes
   Apple iPhone 13
  6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
   Apple iPhone 15 Pro
  7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
   Samsung Galaxy S23
  8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
   Apple iPhone 14 Pro
  9. Apple iPhone 15 hoesjes
   Apple iPhone 15
  10. Samsung Galaxy A54 hoesjes
   Samsung Galaxy A54