Apple Watch Cases

Apple Watch Cases

Ontdek diverse Apple Watch Cases voor verschillende modellen bij GSMpunt in verschillende stijlen, kleuren en materialen. Perfect passend bij jou!

Gratis verzending binnen NL & BE 30 dagen bedenktijd Klanten geven ons een 9,5! Gratis omruilen

Selecteer hier jouw Apple Watch serie!

 1. Watch Ultra 2 Cases
  Watch Ultra 2 Cases
 2. Watch 9 45MM Cases
  Watch 9 45MM Cases
 3. Watch 9 41MM Cases
  Watch 9 41MM Cases
 4. Watch 8 45MM Cases
  Watch 8 45MM Cases
 5. Watch 8 41MM Cases
  Watch 8 41MM Cases
 6. Watch Ultra Cases
  Watch Ultra Cases
 7. Watch 7 45MM Cases
  Watch 7 45MM Cases
 8. Watch 7 41MM Cases
  Watch 7 41MM Cases
 9. Watch SE 40MM Cases
  Watch SE 40MM Cases
 10. Watch SE 44MM Cases
  Watch SE 44MM Cases
 11. Watch 6 44MM Cases
  Watch 6 44MM Cases
 12. Watch 6 40MM Cases
  Watch 6 40MM Cases
 13. Watch 4 / 5 44MM Cases
  Watch 4 / 5 44MM Cases
 14. Watch 4 / 5 40MM Cases
  Watch 4 / 5 40MM Cases
 15. Watch 1 / 2 / 3 38MM Cases
  Watch 1 / 2 / 3 38MM Cases
 16. Watch 1 / 2 / 3 42MM Cases
  Watch 1 / 2 / 3 42MM Cases

Het grootste aanbod iPhone telefoonhoesjes en iPhone accessoires vind je bij GSMpunt.nl.

Gratis verzending ✔ Snelle levering ✔ Gratis retourneren ✔

Groot en uniek assortiment Apple Watch Cases

Een Apple Watch Hoesje bied je de ideale manier om jouw persoonlijke stijl weer te geven en jou een fijn comfort te bieden. Natuurlijk heeft iedereen hiervoor zijn/haar eigen smaak en voorkeuren. Daarom heeft GSMpunt een groot en uniek assortiment Apple Smartwatch Cases, zodat er voor iedereen een perfect Hoesje te vinden en kopen is voor ieder type Apple Watch!

Alleen de beste Cases Apple Watch

Wij bieden een groot en uniek assortiment smartwatch cases voor de nieuwste Apple watches. Toch is dit assortiment vooraf zorgvuldig door onze specialisten geselecteerd en uitgezocht op de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Bij ons kan je dan ook alleen de hoogste kwaliteit Hoesjes verwachten voor jouw Apple Smartwatch! Hierbinnen vind je daarbij ook een grote verzameling aan Cases Apple Watch van de beste merken, zoals o.a. Spigen, Ringke en RhinoShield.

Ook unieke Apple Watch Cases

Natuurlijk is kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk, maar dit is niet alles wat ons assortiment Apple Watch Cases biedt. Wij bieden namelijk voor ieder wat wils, dus ook een breed assortiment met leuke Watch Cases! Deze Hoesjes zijn gemaakt van unieke materialen in stijlvolle kleuren, printjes en designs! Maak je Apple Watch dus helemaal uniek met één van onze Cases!

Welke Apple Watch heb ik?

Wil jij eerst weten welke Apple Smartwatch je precies hebt voordat je op zoek gaat naar jouw Smartwatch case? Hier zijn de stappen die je kunt volgen om erachter te komen welke Apple Watch je hebt:

 1. Tik op het scherm of druk op de knop om de smartwatch te activeren: De meeste smartwatches hebben een aanraakscherm of knoppen om het scherm te activeren.
 2. Ga naar het startscherm: Swipe omhoog of omlaag op het scherm of gebruik de knoppen om toegang te krijgen tot het startscherm van de Apple watch. Dit is meestal het scherm waarop je de tijd en datum ziet.
 3. Open de instellingen: Zoek naar een pictogram dat lijkt op een tandwiel, een tandwielpictogram of iets vergelijkbaars. Dit is meestal het symbool voor de instellingen. Tik erop om de instellingen te openen.
 4. Navigeer naar 'Over' of 'Over dit apparaat': In de instellingen moet je op zoek gaan naar een optie met de naam 'Over', 'Over dit apparaat' of iets vergelijkbaars. Dit is meestal waar je informatie vindt over het model en de softwareversie van de smartwatch.
 5. Bekijk het modelnummer: In het gedeelte 'Over' vind je doorgaans het modelnummer van je Smart Watch, samen met andere relevante informatie zoals de softwareversie, serienummer en fabrikant. Het modelnummer kan bestaan uit cijfers en letters en is vaak uniek voor elk model.

Apple Watch Hoesje kopen bij GSMpunt!

Onze klantenservice staat op werkdagen van 09:00u tot 18:00u voor je klaar om je te helpen de juiste apple accessoires te vinden. Is dit al gelukt? Dan bestel je jouw Apple Watch Hoesje supersnel en eenvoudig en wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd als je besteld en betaald vóór 19:00u!