Apple Watch Cases

Op zoek naar een nieuw Apple Watch Hoesje? Via deze pagina vind je alle Cases voor ieder type Apple Watch in verschillende soorten, kleuren en materialen. Bij GSMpunt ontdek je eenvoudig al deze Cases binnen een uniek en breed assortiment, om je zo goed mogelijk te voorzien van het Hoesje dat het best bij jou past!

Kies hier jouw Apple Watch serie en afmeting om jouw ideale Hoesje te vinden!

 1. Watch Series 7 / 8 45MM
  Watch Series 7 / 8 45MM Cases
 2. Watch Series 7 / 8 41MM
  Watch Series 7 / 8 41MM Cases
 3. Watch Ultra
  Watch Ultra Cases
 4. Watch SE 44MM
  Watch SE 44MM Cases
 5. Watch SE 40MM
  Watch SE 40MM Cases
 6. Watch Series 6 44MM
  Watch Series 6 44MM Cases
 7. Watch Series 4 / 5 44MM
  Watch Series 4 / 5 44MM Cases
 8. Watch Series 1 / 2 / 3 42MM
  Watch Series 1 / 2 / 3 42MM Cases
 9. Watch Series 6 40MM
  Watch Series 6 40MM Cases
 10. Watch Series 4 / 5 40MM
  Watch Series 4 / 5 40MM Cases
 11. Watch Series 1 / 2 / 3 38MM
  Watch Series 1 / 2 / 3 38MM Cases

Groot en uniek assortiment Apple Watch Cases

Een Apple Watch Hoesje bied je de ideale manier om jouw persoonlijke stijl weer te geven en jou een fijn comfort te bieden. Natuurlijk heeft iedereen hiervoor zijn/haar eigen smaak en voorkeuren. Daarom heeft GSMpunt een groot en uniek assortiment Cases Apple Watch, zodat er voor iedereen een perfect Hoesje te vinden en kopen is voor ieder type Apple Watch!

Alleen de beste Cases Apple Watch

Wij bieden een groot en uniek assortiment Apple Watch Hoesjes. Toch is dit assortiment vooraf zorgvuldig door onze specialisten geselecteerd en uitgezocht op de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Bij ons kan je dan ook alleen de hoogste kwaliteit Hoesjes verwachten voor jouw Apple Watch! Hierbinnen vind je daarbij ook een grote verzameling aan Cases Apple Watch van de beste merken, zoals o.a. Spigen, Ringke en RhinoShield.

Ook unieke Apple Watch Cases

Natuurlijk is kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk, maar dit is niet alles wat ons assortiment Cases Apple Watch biedt. Wij bieden namelijk voor ieder wat wils, dus ook een breed assortiment met leuke Watch Cases! Deze Hoesjes zijn gemaakt van unieke materialen in stijlvolle kleuren, printjes en designs! Maak je Apple Watch dus helemaal uniek met één van onze Cases!

Hoesje Apple Watch kopen bij GSMpunt

Onze klantenservice staat op werkdagen van 09:00u tot 18:00u voor je klaar om je te helpen het juiste Apple Watch Case te vinden. Is dit al gelukt? Dan bestel je jouw Apple Watch Hoesje supersnel en eenvoudig en wordt je bestelling dezelfde dag nog verstuurd als je besteld en betaald vóór 20:00u!