Smartwatch Protectors

Met een smartwatch protector bescherm je het scherm van jouw smartwatch tegen krassen en barsten. Gebruik de onderstaande zoekbalk om eenvoudig de smartwatch protector op maat voor jouw smartwatch te vinden.

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Screen protectors voor elke smartwatch

Hoe handig is het, bereikbaar zijn via je horloge. Of je eigen sportresultaten tracken, dat zijn doorgaans de dingen die mensen doen met hun smartwatch. Daarnaast gebruik je jouw smartwatch op de gekste plekken, tijdens het zwemmen, rondje snowboarden of tijdens het uitgaan. Kortom, genoeg redenen om hem goed te beschermen. Daarom hebben onze product experts een breed assortiment smartwatch screenprotectors en cases samengesteld.

Welke screenprotector is geschikt voor mijn smartwatch?

In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan screenprotectors voor allerlei soorten smartwatches. Met behulp van onze handige zoekbalk bovenaan de pagina kun je snel naar jouw smartwatch zoeken. Mocht je niet weten welke smartwatch je precies hebt? Geen probleem, vergelijk hem eenvoudig om op onze smartwatch accessoire pagina. Hier vind je een overzicht van alle smartwatch merken met de daarbijbehorende smartwatch accessoires. Kun je jouw horloge niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op om te vragen of we wat voor jou kunnen betekenen.

Screenprotectors voor je Apple Watch

Met een screenprotector bescherm je het scherm van jouw Apple Watch tegen krassen en vuil. Mocht je Apple watch dan toch tegen de muur aankomen, dan weet je zeker dat de screenprotector de klap opvangt. Er zijn veel verschillende soorten Apple Watch screenprotectors. Zo zijn er ook protectors die niet alleen het scherm maar ook de behuizing bedekken. Wil je er zeker van zijn dat je de screenprotector goed aansluit, ga dan voor een Apple watch beschermglas met installatieset. Die zorgt er namelijk voor dat je de protector altijd recht op jouw model Apple watch plakt.

Screenprotectors voor je Samsung Galaxy Watch

Met een Samsung Galaxy Watch screenprotector bescherm je het scherm van je Samsung smartwatch tegen beschadigingen. De screenprotector beschermt het scherm tegen krassen en barsten. Dus als je Samsung Watch valt of ergens tegenaan stoot, hoef je je geen zorgen te maken. De Samsung Galaxy Watch screenprotectors zijn gemaakt van glas of folie. Zorg ervoor dat je zeker weet welke Samsung smartwatch je hebt. Mocht je hier toch over twijfelen dan kun je altijd contact opnemen met onze product experts of neem een kijkje op de onze Samsung Watch accessoire pagina. Hier is een handig overzicht te vinden van alle Samsung Galaxy smartwatches.

Een smartwatch screenprotector bestellen bij GSMpunt

Heb je jouw model gevonden? Top, dan kun je hem veilig en gemakkelijk bestellen. Bij GSMpunt is het mogelijk om de screenprotector of andere accessoires kosteloos om te ruilen voor een alternatief. Bij GSMpunt kun je betalen met de bekende betaalmethodes zoals iDeal, Klarna en PayPal. Zorg ervoor dat je voor de aankoop goed de productreviews leest zodat je een goede indicatie krijgt van het product. Bestel je op werkdagen voor 19:00? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

 1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Ultra
 2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Plus
 3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
  Samsung Galaxy S24
 4. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 9. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 10. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22