iPhone 14 Pro Max Screen Protectors

Je gebruikt je Apple iPhone 14 Pro Max de hele dag door. Het 6,7-inch scherm is zeer kwetsbaar en beschadigingen zijn helaas snel opgelopen. Het is daarom verstandig om je beeldscherm te beschermen met een iPhone 14 Pro Max screen protector. Maak gebruik van onze handige filters om de zoektocht makkelijker te maken.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 41 van 41 | Per pagina
Filters

 1. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (4)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  14,95 € 9,95
  Op voorraad

Bescherm je iPhone 14 Pro Max display

Smartphones ontwikkelen zich razendsnel. De iPhone 14 Pro Max is uitgerust met een always-on 6,7 inch OLED-display met 120Hz verversingssnelheid. In vergelijking tot zijn voorgangers is de traditionele camera-uitsnede ook verdwenen. Deze specificaties zijn zeer geavanceerd maar ook kwetsbaar en daarom is het belangrijk om een screenprotector te gebruiken. Zeker wanneer jij je telefoon veel gebruikt, is er kans op schade door vallen of krassen. Een hoesje biedt meestal niet genoeg bescherming waardoor het verstandig is om een iPhone 14 Pro Max screenprotector aan te schaffen.

Waarom je een iPhone 14 Pro Max screen protector moet kopen

In de meeste gevallen biedt een hoesje niet genoeg bescherming om jouw toestel volledige bescherming te bieden. Vooral wanneer je een back cover om je iPhone 14 Pro Max gebruikt, is de display van je toestel nog steeds zeer kwetsbaar doordat deze amper tot geen bescherming geniet. Een screen protector is een extra beschermlaagje dat meestal gemaakt is van glas of plastic. Het houdt je scherm vrij van schade terwijl je meestal niet eens doorhebt dat er iets op de display zit bevestigd. Ook lever je niks in aan de heldere display kleuren van je telefoon.

Soorten iPhone 14 Pro Max screen protectors

Wanneer je barsten, krassen of andere schade hebt op je iPhone 14 Pro Max beeldscherm kun je deze niet meer feilloos gebruiken. Dit kan allemaal worden voorkomen door een screenprotector te kopen. Sommige screenprotectors hebben extra functies. Denk bijvoorbeeld aan een privacy glass of een blue light filter. Hieronder lichten wij de verschillende soorten screen protectors uit.

Display folie

Een iPhone 14 Pro Max display folie is een dun beschermlaagje, meestal gemaakt van plastic of TPU. Het beschermt je beeldscherm tegen krasjes, viezigheid en vuil. Door het ultradunne ontwerp behoud je de originele aanraakgevoeligheid en display kleuren. Een folie is meestal goedkoper dan een tempered glass. Het nadeel van een folie is dat deze minder beschermt tegen vallen en stoten.

iPhone 14 Pro Max Tempered Glass

Tempered glass, ook wel glasplaatje genoemd, zijn screen protectors gemaakt van gehard glas. Ze beschermen je display tegen krassen, vallen, vuil en andere schade. Een tempered glass biedt betere bescherming en is duurzamer dan een plastic folie, maar is daarentegen wat duurder en dikker.

Type iPhone 14 Pro Max screen protectors

Reis je veel met het openbaar vervoer en heb je het gevoel dat mensen soms ongevraagd meekijken met wat je doet? Dan is een privacy glass wat voor jou. Dit type screen protector heeft speciale technieken waardoor anderen niet meer mee kunnen kijken vanaf een schuine hoek. Alleen degene die recht naar het scherm kijkt, kan alles aflezen.

Een antibacteriële screen protector heeft een speciale coating die bacteriën en virussen doodt op je display. Hierdoor geniet je van een echt schoon scherm dat vrij is van ziekteverwekkers.

Het continu blootgesteld worden aan blauw licht van digitale apparaten zoals een computerscherm, televisie of smartphone heeft een negatieve invloed op je ogen. Een iPhone 14 Pro Max screen protector met blue light filter zal een groot gedeelte van dit schadelijke blauwe licht filteren waardoor je ogen meer rust krijgen.

Een screen protector plakken kan een hoop gedoe opleveren. Luchtbelletjes, scheef plakken of het breken van de screenprotector is een veelgehoord probleem. Met een iPhone 14 Pro Max tempered glass met installatietray kun jij een screen protector perfect en bijna moeiteloos aanbrengen op je beeldscherm. Lijkt dit jou ook wat? Filter dan op ‘Ja’ bij ‘Installatietray bijgeleverd’.

Ook handig: een camera protector voor de iPhone 14 Pro Max

De iPhone 14 Pro Max is uitgerust met 3 krachtige camera’s. Deze steken iets uit ten opzichte van de telefoon. Beschadigingen op deze lenzen zijn helaas snel opgelopen en dat zou zonde zijn. Foto’s maken of video’s schieten van leuke momenten is dan niet mogelijk of de kwaliteit gaat achteruit. Het kan daarom verstandig zijn om een camera protector te kopen. Dit zijn kleine plaatjes die op maat zijn gemaakt voor op de camera zodat deze beschermd is wanneer jij je iPhone 14 Pro Max neerlegt.

Een iPhone 14 Pro Max screen protector kopen

Het vervangen van je beeldscherm is een prijzige reparatie. Wij raden daarom aan om te investeren in een screen protector om onnodige kosten te voorkomen.Wanneer je op werkdagen voor 19:00 hebt besteld en betaald, wordt je bestelling dezelfde dag nog kosteloos verstuurd in Nederland en België. Je kunt betalen met betaalmethodes als iDeal, Paypal, Bancontact en Creditcard. 

We hopen dat je een geschikte screen protector hebt kunnen vinden. Mocht je er niet uit kunnen komen met kiezen of twijfel je of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij staan op werkdagen van 9:00 tot 18:00 voor je klaar voor al je vragen.

Filters