iPhone MagSafe hoesjes

MagSafe Hoesjes

MagSafe hoesjes voor alle iPhone modellen vind je op deze pagina. Selecteer via de onderstaande zoekbalk jouw iPhone om een selectie MagSafe hoesjes op maat te zien.

Ik weet niet welke telefoon ik heb
Gratis verzending binnen NL & BE 30 dagen bedenktijd Klanten geven ons een 9.4! Gratis omruilen

Seleceer jouw iPhone en vind de beste MagSafe hoesjes:

iPhone 14 Serie:

iPhone 13 Serie:

iPhone 12 Serie:

De beste MagSafe hoesjes

Heb je een iPhone 12 of nieuwer, dan kun je gebruik maken van MagSafe. MagSafe is een magnetische ring binnen in de iPhone waarmee je jouw iPhone eenvoudig kunt monteren op houders, aan hoesjes en andere accessoires. Op deze pagina kun je eenvoudig navigeren naar de MagSafe hoesjes die geschikt zijn voor jouw iPhone. Selecteer hierboven jouw iPhone en ontdek de beste MagSafe hoesjes.

Een MagSafe hoesje

Mocht je gebruik willen maken van de MagSafe opladers en andere accessoires, dan is het wel belangrijk dat je een MagSafe iPhone hoesje hebt. iPhone hoesjes die voorzien zijn van MagSafe bieden twee voordelen. Ten eerste blijft het hoesje extra stevig om de iPhone zitten door de ingebouwde magneten. Daarnaast zorgen de magneten in het hoesje voor een versterkende werking waardoor MagSafe laders en andere accessoires goed blijven zitten ondanks de aanwezigheid van de telefoonhoes.

Wat is MagSafe?

MagSafe bestaat uit een reeks magneten die rond de interne laadspoel van je iPhone gepositioneerd zijn. Deze detecteren de aanwezigheid van andere MagSafe-compatible accessoires en zorgen voor een naadloze en veilige bevestiging op de juiste plek. MagSafe werkt alleen met andere compatibele MagSafe-accessoires, waaronder de hoesjes die je vindt bij GSMpunt.nl.

Kan ik opladen met een MagSafe hoesje?

Heb je een MagSafe oplader, dan is een MagSafe hoesje echt onmisbaar. Dankzij een MagSafe hoesje wordt de MagSafe oplader precies op de juiste plek geplaatst middels de ingebouwde magneten. De MagSafe oplader kan door het hoesje contact maken met de interne laadspoel van jouw iPhone. Ben je op zoek naar een MagSafe oplader? Dan kun je deze uiteraard ook vinden in ons assortiment MagSafe opladers.