Alle iPad 3 accessoires

Als u op zoek bent naar Apple iPad 3 accessoires, dan vindt u deze bij GSMpunt. Naast iPad 3 hoesjes, worden er ook screen protectors, houders, headsets opladers en talloze andere accessoires aangeboden. Alle iPad 3 accessoires zijn te vinden op deze pagina. GSMpunt biedt het meest uiteenlopende assortiment iPad 3 accessoires aan, zodat u het beste uit uw toestel kunt halen.

iPad 3 opladers

Is uw iPad 3 oplader kapot, of is de oplader kwijt geraakt? Dan kunt u bij ons eenvoudig een nieuwe iPad 3 oplader bestellen. Naast de standaard thuisladers, bieden wij ook autoladers en powerbank opladers aan, waardoor u uw Apple iPad 3 overal en altijd kunt bijladen. Zorg er dus voor dat uw iPad 3 altijd een volle accu heeft met een van de opladers uit ons assortiment!

Schadevrije iPad 3

Een toestel is vaak erg kwetsbaar voor schade. Want hoe sterk de constructie van de iPad 3 ook is, onverwoestbaar is het toestel van Apple niet. Binnen ons assortiment iPad 3 hoesjes, vindt u vele mogelijkheden om uw toestel bescherming te bieden tegen valschade, krassen en andere type van schade. Bekijk ons complete assortiment iPad 3 hoesjes en vindt het hoesje dat bij u past!

iPad 3 hoesjes

Een iPad 3 hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw toestel een totaal ander uiterlijk krijgt. Zo hebben wij hoesjes met een strak design die van leer zijn vervaardigd, die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Maar ook vindt u bij ons kleurrijke hoesjes en hoesjes met leuke printjes die perfect uw stijl en gevoel weergeven. Bekijk ons complete overzicht aan iPad 3 hoesjes of neem een kijkje op onze algemene hoesjes pagina.

iPad 3 screen protector

Een nadeel van een back cover hoesje, is toch wel dat het scherm van een toestel vatbaar blijft voor schade. Wij raden daarom altijd het gebruik van een screen protector aan, om er voor te zorgen dat uw iPad 3 optimaal beschermt is. Een goede screen protector biedt bescherming, zonder dat het het gebruik van uw toestel in de weg staat. Binnen ons assortiment screen protectors vindt u daarom een selectie aan screen protectors die op maat zijn gemaakt voor uw iPad 3. Wacht dus niet langer, maar voorzie uw toestel van een iPad 3 screen protector.

Vragen over iPad 3 accessoires?

Heeft u vragen over de iPad 3 accessoires die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze productexperts van de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de producten en vragen over compatibiliteit te beantwoorden. Besteld en betaald u uw iPad 3 accessoires nog voor 19:00, dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt! Ook betaald u binnen Nederland geen verzendkosten.