Book Case Hoesjes

Book Cases en Flip Cases, bij GSMpunt ontdek je ze in een groot assortiment in allerlei soorten, kleuren en maten. Bookcases en Flipcases zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende functies. Bekijk ze daarom nu en vindt de Book- of Flip Case die het best bij jou past!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Groot assortiment Book Cases en Flip Cases

Bookcases en Flipcases zijn de ideale manier om je in een optimale bescherming te voorzien voor jouw telefoon. Flip- en Bookcases zijn namelijk de cases, die jouw smartphone 360° rondom bedekken en dus ook beschermen tegen o.a. kras-, stoot- en valschade. Daarnaast kan een Book Case je voorzien van handige functies, die jouw leven een stukje gemakkelijker kunnen maken. Bekijk daarom ons assortiment Bookcases/flipcases en geniet van een ruime keuze in ons grote assortiment!

De beste Bookcase voor jou!

Wij bieden een groot assortiment hoesjes voor je telefoon/smartphone. Om je zo goed mogelijk te bedienen, zitten hier uiteraard ook Book Cases tussen, die jou kunnen voorzien van al je behoeftes en het beste aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Zo bieden Bookcases een volledige, 360° bescherming en bieden ze vaak handige extra functies, zoals bijvoorbeeld: een stand- of portemonnee functie. Bekijk daarom ons assortiment Book- en Flipcases voor de beste Book Case voor jou!

Hoogste kwaliteit Book Cases

Binnen ons assortiment vinden wij de kwaliteit van de producten het meest belangrijk. Bij ons kan je daarom ook alleen de beste Book Cases verwachten, die zorgvuldig door onze specialisten zijn uitgezocht en geselecteerd. Zo vind je in het assortiment van GSMpunt Book- en Flipcases van de hoogste kwaliteit, beste materialen en beste merken. Zo vind je bij GSMpunt originele producten van bijvoorbeeld: Rosso, Dux Ducis, DG Ming enz.

Speciale functies, zoals een Stand- en Wallet Book Case!

Hoewel de mate van bescherming en de kwaliteit, heel erg belangrijk zijn bij de aankoop van een Book Case, kunnen ze je ook nog voorzien van handige extra functionaliteit! Vind je het vervelend om telkens je telefoon te moeten ontgrendelen voordat je hem kan gebruiken of hem vast te moeten houden bij het (video)bellen? Bekijk dan onze cases met sleep/wake- of stand functie. Vergeet jij altijd je portemonnee als je de deur uit gaat? Bundel je portemonnee dan in één pakketje bij je smartphone, met een Wallet Book Case met ruimte voor pasjes en briefgeld! Ons grote assortiment biedt Book Cases met al deze functies! Daarbij kan Bookcase je ook nog extra stijl meegeven om je met deze uitstraling te onderscheiden van anderen. 

Vragen over ons Bookcases assortiment?

Wij bieden een groot assortiment Book Cases en Flip Cases aan. Het kan dus ook best lastig zijn om precies dat hoesje te kiezen dat het best bij jou wensen past. Onze klantenservice begrijpt dat natuurlijk en staat elke werkdag van 09:00u tot 18:00u voor je klaar om jou te helpen bij al je vragen over onze Book Cases, zodat jij vervolgens jouw perfecte Bookcase kan bestellen voor de scherpste prijs en met snelle, gratis verzending! 

 1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Ultra
 2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Plus
 3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
  Samsung Galaxy S24
 4. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 5. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 6. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 7. Samsung Galaxy A55 hoesjes
  Samsung Galaxy A55
 8. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
 9. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 10. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro