Telefoonhoesjes met Koord

Tegenwoordig nemen we onze smartphone overal mee naartoe en is hij onmisbaar geworden in ons dagelijks leven. Maar waar laat jij je telefoon als je de deur uit gaat voor een dagje winkelen, een avondje uit of een festival? Hiervoor is nu een ideale oplossing gevonden. Met een telefoonhoesje met koord heb je met een fashion accessoire jouw smartphone altijd binnen handbereik zonder dat je hem uit het oog verliest en je je zorgen hoeft te maken voor valschade!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. Let op: Niet voor Tab S7 FE
  Samsung Galaxy Tab S7 Hybride Kickstand Hoes Handriem en Koord Zwart
  Samsung Galaxy Tab S7 Hybride Kickstand Hoes Handriem en Koord Zwart
  24,95 € 19,95
  Op voorraad
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Ruim assortiment telefoonhoesjes met koord

Wij hebben een zeer grote en uitgebreide collectie hoesjes, zorgvuldig geselecteerd voor vrijwel ieder merk en type toestel. In dit grote assortiment zijn ook alle verschillende soorten hoesjes te vinden die jij je kan bedenken. Zo kan je ook voor de superhandige en modieuze telefoonhoesjes met koord bij ons terecht en is in ons ruime en specifieke assortiment altijd een smartphonehoesje met ketting vinden die past bij jouw toestel!

Je smartphone altijd eenvoudig meenemen binnen handbereik

Ga jij met je smartphone de deur uit en heb jij ook een smartphone die niet meer past in je broekzak of niet meer eenvoudig mee te nemen is? Hiervoor bieden onze telefoonhoesjes met koord een ultieme uitkomst! Voorkom met deze hoesjes dat je speciaal voor je telefoon een tas mee moet slepen of je hoesje van je telefoon af moet halen om hem passend te maken in je broekzak.

Een koord hoesje biedt je de mogelijkheid om je smartphone eenvoudig als een ketting rond je lichaam of nek te dragen, waardoor jij je handen vrij hebt en altijd snel en gemakkelijk toegang tot je telefoon houdt om bijvoorbeeld snel even die fantastische actiefoto te schieten! Liever je smartphone dichterbij of verder van je af dragen? Pas de koordlengte eenvoudig aan door aan de banduiteinden te trekken. Zo kan jij het koord eenvoudig verstellen in de lengte die jij wenst.

Hoesjes met koord in verschillende soorten en maten

Natuurlijk is het superhandig dat je je telefoon altijd binnen handbereik om je lichaam kan dragen, maar bieden ze wel een goede bescherming? En zien ze er wel leuk uit?

Betrouwbare bescherming voor je telefoon

de mate van bescherming blijft natuurlijk een essentiële functie van een hoesje. Gelukkig hoeft de mate van bescherming van de koord hoesjes uit ons assortiment geen plaats te maken voor het gebruiksgemak ervan. Onze hoesjes met koord of ketting bestaan in de basis namelijk uit een stevige, schokbestendige backcover die jouw smartphone op betrouwbare wijze beschermt tegen alle gevaren van het dagelijks leven, zoals o.a. stoot- en valschade.

Unieke hoesjes met koord in stijlvolle designs

Als het uiteindelijk op smaak aan komt, gaat het uiteindelijk ook om de stijl en uitstraling wanneer je een hoesje gaat uitkiezen. Om deze reden hebben we er dan ook voor gekozen om een breed assortiment aan te houden met koord hoesjes om voor iedereen wat wils in huis te hebben! Vind bij ons transparante hoesjes met stijlvol gekleurd touw om je smartphone design volledig te behouden of kies een telefoonhoesje met ketting in jouw lievelingskleur. Zo tover jij jouw smartphone om tot een waar fashionitem in jouw stijl!

Het juiste hoesje met ketting voor jouw smartphone

Onze hoesjes met ketting zijn dus erg handig en bieden jouw telefoon een betrouwbare bescherming in jou persoonlijke stijl. Maar voor welke telefoons zijn er hoesjes met koord? In ons assortiment bevinden met telefoonhoesjes met koord in verschillende maten en voor verschillende modellen. Zo hebben wij een ruim assortiment iPhone hoesjes met koord, maar bieden wij deze hoesjes ook aan voor veel andere toestellen zoals o.a. de populairste toestellen van Samsung.

Wil jij je iPhone, Samsung of toestel van een ander merk nu ook voorzien van een juist smartphonehoesje? Bekijk nu ons uitgebreide en specifieke assortiment en bestel altijd uit voorraad en met gratis verzending! Zit je nog met vragen over koord hoesjes? Wij horen dit graag! Onze productexperts staan iedere werkdag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

 1. Samsung Galaxy A53 hoesjes
  Samsung Galaxy A53
 2. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 3. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 4. Samsung Galaxy S22 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S22 Ultra
 5. Apple iPhone 14 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro Max
 6. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S
 7. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 8. Samsung Galaxy S21 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S21 FE
 9. Samsung Galaxy S20 FE hoesjes
  Samsung Galaxy S20 FE
 10. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11