Rosso Book Cases

Book Cases en Flip Cases, bij GSMpunt ontdek je ze van Rosso in een groot assortiment in allerlei soorten, kleuren en maten. Rosso Bookcases en Flipcases zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende materialen en met verschillende functies. Bekijk onze Rosso Bookcases daarom nu en vindt de Book- of Flip Case die het best bij jou past!

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 60 van 950 | Per pagina
Filters

  1. -30%Rosso Element Samsung Galaxy A72 Hoesje Book Case Lichtbruin
    (1592)
    Rosso Element Samsung Galaxy A72 Hoesje Book Case Lichtbruin
    € 9,95 € 6,95
    1 op voorraad

Groot assortiment Book Cases en Flip Cases

Bookcases en Flipcases zijn de ideale manier om je in een optimale bescherming te voorzien voor jouw telefoon. Zo zijn de Flip- en Bookcases van Rosso de cases, die jouw smartphone 360° rondom bedekken en dus ook beschermen tegen o.a. kras-, stoot- en valschade. Daarnaast kan een Rosso Book Case je voorzien van handige functies, die jouw leven een stukje gemakkelijker kunnen maken. Bekijk daarom ons assortiment Bookcases/flipcases van Rosso en geniet van een ruime keuze in ons grote assortiment!

De beste Rosso Bookcase voor jou!

Wij bieden een groot assortiment hoesjes voor je telefoon/smartphone. Om je zo goed mogelijk te bedienen, zitten hier uiteraard ook Book Cases tussen, die jou kunnen voorzien van al je behoeftes en het beste aansluiten bij je persoonlijke voorkeuren. Zo bieden Rosso Bookcases een volledige, 360° bescherming en bieden ze vaak handige extra functies, zoals bijvoorbeeld: een stand- of portemonnee functie. Bekijk daarom ons assortiment Book- en Flipcases voor de beste Rosso Book Case voor jou!

Hoogste kwaliteit Rosso Book Cases

Binnen ons assortiment vinden wij de kwaliteit van de producten het meest belangrijk. Bij ons kan je daarom ook alleen de beste Book Cases verwachten, die zorgvuldig door onze specialisten zijn uitgezocht en geselecteerd. Zo vind je in het assortiment van GSMpunt Book- en Flipcases van Rosso, vervaardigd uit de beste materialen van de hoogste kwaliteit!

Speciale functies, zoals een Stand- en Wallet Book Case!

Hoewel de mate van bescherming en de kwaliteit, heel erg belangrijk zijn bij de aankoop van een Book Case, kunnen ze je ook nog voorzien van handige extra functionaliteit! Vind je het vervelend om telkens je telefoon vast te moeten houden bij het (video)bellen? Bekijk dan onze Rosso cases met stand functie. Vergeet jij altijd je portemonnee als je de deur uit gaat? Bundel je portemonnee dan in één pakketje bij je smartphone, met een Rosso Wallet Book Case met ruimte voor pasjes en briefgeld! Ons grote assortiment biedt Rosso Book Cases met al deze functies! Daarbij kan Bookcase je ook nog extra stijl meegeven om je met deze uitstraling te onderscheiden van anderen!

Vragen over ons Rosso Bookcases assortiment?

Wij bieden een groot assortiment Rosso Book Cases en Flip Cases aan. Het kan dus ook best lastig zijn om precies dat hoesje te kiezen dat het best bij jou wensen past. Onze klantenservice begrijpt dat natuurlijk en staat elke werkdag van 09:00u tot 18:00u voor je klaar om jou te helpen bij al je vragen over onze Book Cases, zodat jij vervolgens jouw perfecte Rosso Bookcase kan bestellen voor de scherpste prijs en met snelle, gratis verzending!