Over Rosso

Dankzij een onvoorwaardelijke passie en expertise voor de markt van smartphone accessoires, is de missie van Rosso: betrouwbare producten met een lange levensduur bieden voor alle telefoongebruikers. Waar andere merken een selectief segment bedienen, staat Rosso voor iedereen klaar. Alle telefoongebruikers vinden bij Rosso kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs.

Hoogwaardige kwaliteit

Voor de hoesjes van Rosso is bewust gekozen voor alleen het allerbeste leer van de hoogste kwaliteit. Zo is het leer van de Rosso hoesjes erg duurzaam met een lange levensduur. Mooie, dubbele stiksels zorgen verder voor een strakke afwerking en een erg stevige constructie.

Unieke, karakteristieke designs

Het hoogwaardige getextureerd kunstleder, of Top Grain koeienleer, waaruit de hoesjes van Rosso zijn vervaardigd zorgen voor een uniek karakter, dat na verloop van tijd nog meer charme en uitstraling krijgt.

Maximale bescherming

De hoesjes van Rosso beschermen zowel de voorkant als de achterkant van jouw smartphone. Zo biedt de kunst- of top grain lederen buitenkant van de case jouw telefoon uitstekende bescherming. Daarbij beschikken de Book Cases van Rosso binnenin over een zacht kunststof TPU-frame. Dit materiaal is erg schokbestendig en is in combinatie met het duurzame leer de perfecte bescherming voor elke smartphone.

Functionaliteit

Naast de prachtige designs, zijn de Rosso hoesjes erg functioneel. Zo beschikken ze o.a. over kaartruimte. Het is hierdoor mogelijk al jouw belangrijkste pasjes voor een avondje uit mee te nemen. Daarnaast beschikken de Rosso Book Cases over een handige stand functie, waarmee je eenvoudig video’s en foto’s in landscape kunt bekijken.

Bekijk de Rosso Deluxe en Element Book Cases in actie!