Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

Alle Nokia 5 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Nokia 5. Of u nu op zoek bent naar een 5 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Nokia 5 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Nokia 5

Om te zorgen dat de 5 er als nieuw uit blijft zien, is een 5 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de 5 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de 5. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte 5 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een 5 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de 5, maar geeft uw 5 ook een stijlvol uiterlijk. Een Nokia 5 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een 5 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Nokia 5 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment 5 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw 5 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment 5 opladers!

Verzenden en service van de 5 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van 5 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Nokia 5 accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige 5 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.