Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

Alle K22 accessoires

Als u op zoek bent naar LG K22 accessoires, dan vindt u deze bij GSMpunt. Naast K22 hoesjes, worden er ook screen protectors, houders, headsets opladers en talloze andere accessoires aangeboden. Alle K22 accessoires zijn te vinden op deze pagina. GSMpunt biedt het meest uiteenlopende assortiment K22 accessoires aan, zodat u het beste uit uw toestel kunt halen.

K22 opladers

Is uw K22 oplader kapot, of is de oplader kwijt geraakt? Dan kunt u bij ons eenvoudig een nieuwe K22 oplader bestellen. Naast de standaard thuisladers, bieden wij ook autoladers en powerbank opladers aan, waardoor u uw LG K22 overal en altijd kunt bijladen. Zorg er dus voor dat uw K22 altijd een volle accu heeft met een van de opladers uit ons assortiment!

Schadevrije K22

Een toestel is vaak erg kwetsbaar voor schade. Want hoe sterk de constructie van de K22 ook is, onverwoestbaar is het toestel van LG niet. Binnen ons assortiment K22 hoesjes, vindt u vele mogelijkheden om uw toestel bescherming te bieden tegen valschade, krassen en andere type van schade. Bekijk ons complete assortiment K22 hoesjes en vindt het hoesje dat bij u past!

K22 hoesjes

Een K22 hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw toestel een totaal ander uiterlijk krijgt. Zo hebben wij hoesjes met een strak design die van leer zijn vervaardigd, die perfect zijn voor zakelijk gebruik. Maar ook vindt u bij ons kleurrijke hoesjes en hoesjes met leuke printjes die perfect uw stijl en gevoel weergeven. Bekijk ons complete overzicht aan K22 hoesjes of neem een kijkje op onze algemene hoesjes pagina.

K22 screen protector

Een nadeel van een back cover hoesje, is toch wel dat het scherm van een toestel vatbaar blijft voor schade. Wij raden daarom altijd het gebruik van een screen protector aan, om er voor te zorgen dat uw K22 optimaal beschermt is. Een goede screen protector biedt bescherming, zonder dat het het gebruik van uw toestel in de weg staat. Binnen ons assortiment screen protectors vindt u daarom een selectie aan screen protectors die op maat zijn gemaakt voor uw K22. Wacht dus niet langer, maar voorzie uw toestel van een K22 screen protector.

Vragen over K22 accessoires?

Heeft u vragen over de K22 accessoires die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze productexperts van de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over de producten en vragen over compatibiliteit te beantwoorden. Besteld en betaald u uw K22 accessoires nog voor 19:00, dan zorgen wij dat het dezelfde dag nog verzonden wordt! Ook betaald u binnen Nederland geen verzendkosten.