Tempered Glass

Je wil natuurlijk het scherm van je smartphone of tablet zo optimaal mogelijk beschermen. Een screenprotector biedt hiervoor de meest optimale uitkomst, waarvan de Tempered Glass Tablet- en Telefoonglaasjes de meest sterke bescherming bieden voor je smartphone of tablet.

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. Samsung Origineel!
  Originele Samsung Galaxy A33 Screen Protector Tempered Glass Aanbieding
  (11)
  Originele Samsung Galaxy A33 Screen Protector Tempered Glass
  14,95 € 7,95
  Op voorraad
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Ruim assortiment glazen screenprotectors

Wanneer je net een nieuwe smartphone of tablet hebt aangeschaft ligt enige vorm van schade op de loer. Zeker het display van je toestel is tegenwoordig zeer gevoelig. Schade hieraan is te voorkomen door je scherm goed te beschermen met een screenprotector van (gehard) glas, ook wel een Tempered Glass genoemd.

Een Tempered Glass vormt een tweede glazen beschermlaag over je toestel, dat hem in combinatie met een tablet- of telefoonhoesje extreem goed beschermd tegen schade. Bij GSMpunt vindt je voor vrijwel ieder toestel een perfect op maat gemaakt glasplaatje voor de beste schermbescherming van jouw telefoon, tablet of zelfs smartwatch!

Verschillende soorten tempered glasplaatjes

Privacy Glass screenprotectors

Je kent het misschien wel, het onaangename gevoel dat degene naast je ongevraagd meekijkt op je smartphone? Wij herkennen ons in dit probleem, maar bieden ook een oplossing met de anti-spy/anti-meekijk screenprotector, oftewel de Privacy Glass! Met dit soort telefoonglaasje wordt het zicht bij normaal gebruik voor jou niet verhinderd, maar kunnen personen om jou heen dankzij een speciale coating niet meekijken!

Volledig dekkende, 3D beschermglaasjes

Veel nieuwe smartphones hebben een afgerond beeldscherm dat aan de zijkanten afloopt. Dit ziet er natuurlijk erg mooi uit, maar ook kan dit qua bescherming voor problemen zorgen. Niet alle glazen screenprotectors zijn namelijk gemaakt om zich om deze randen te hechten. De oplossing voor deze problemen is een Full Cover 3D Tempered Glass. Deze screenprotectors vormen zich namelijk wel om de rondingen van je smartphone en zijn dus volledig dekkend!

Case Friendly screenprotectors

Waar hierboven een volledig dekkende 3D screenprotector werd benoemd, is er ook een speciaal soort glasplaatje, dat in tegenstelling tot de Full Cover Tempered Glass wel in combinatie met een hoesje gebruikt kan worden. Een Case Friendly screenprotector houdt namelijk enige ruimte over aan de randen, zodat een hoesje het telefoonglaasje niet van het scherm af drukt.

De beste screenprotectors van glas

Binnen de glazen screenprotectors hebben wij een gevarieerd assortiment. Eerder werden de verschillende soorten al eens uitgelicht, waarmee iedereen zijn/haar wensen voor een glazen screenprotector kan vervullen met een bepaalde soort. Buiten de soort screenprotector, biedt ons assortiment ook variatie in de hardheid/sterkte en merken telefoonglaasjes.

Glass Protectors met 9H hardheid

Elke glazen screenprotector binnen ons assortiment is van zeer hoogwaardige kwaliteit, maar de telefoonglaasjes die kwalitatief echt het sterkst zijn, zijn de 9H Tempered Glasses. 9H is de hoogste waarde op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. Screenprotectors met de hoogste waarde (9H) hebben deze potloodtest in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

Tempered Glasses van de beste merken

Op het gebied van de productie van Tempered Glass screenprotectors zijn PanzerGlass, Nillkin en ZAGG/InvisibleShield op dit moment het meest gespecialiseerd. Daarbij zitten hoesjesfabrikanten ook niet stil en bieden o.a. Spigen, OtterBox, Ringke en Rosso ook hoogwaardige screenprotectors. Doordat al deze merken iets unieks hebben, heb je een ruime keuze op het gebied van hoogwaardige Tempered Glasses van de beste merken!

De grootste voordelen van tempered telefoonglaasjes

✅ De stevigste, best beschermende soort screenprotector door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden glasplaatjes, die bij GSMpunt op maat verkrijgbaar zijn voor vrijwel ieder toestel;
✅ De meest eenvoudig aan te brengen screenprotector, waarbij de kans op luchtbellen zeer nihil is;
✅ Bij GSMpunt te vinden in een groot assortiment in verschillende soorten, sterkten en merken.

 1. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 2. Apple iPhone 15 Pro Max hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro Max
 3. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 4. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54
 7. Samsung Galaxy S23 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S23 Ultra
 8. Samsung Galaxy S22 hoesjes
  Samsung Galaxy S22
 9. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 10. Samsung Galaxy A52 / A52S hoesjes
  Samsung Galaxy A52 / A52S