Screen protectors met installatieframe

Wil jij ook je screen protector aanbrengen zonder bubbels? Dat kan nu heel eenvoudig met de screenprotectors waarbij er een installatieframe wordt meegeleverd. Hierdoor plak je de screen protector altijd recht zonder bubbels. Bekijk het gehele assortiment hieronder!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Nooit meer bubbels onder je screen protector

Veel smartphone gebruikers schaffen geen screen protector aan omdat ze negatieve ervaringen hebben met het aanbrengen van een screen protector op het scherm. Denk aan scheef geplakte screen protectors of bubbels onder de beschermlaag. Gelukkig hebben screen protector fabrikanten hier een oplossing voor bedacht, namelijk de zogenaamde installatieframe die gratis wordt meegeleverd bij de screen protectors.

Het plakken van een screen protector met behulp van een installatieframe

Het installatieframe gaat heel makkelijk in zijn werk. Allereerst maak je het scherm goed schoon met behulp van een alcoholdoekje. Vervolgens maak je het scherm droog met een schoonmaakdoekje. De kleinste stofdeeltjes kun je eventueel nog weghalen met de speciale sticker. Vervolgens haal je het eerste protectielaagje van de screenprotector af.

Als het scherm helemaal schoon is, dan kun je de installatieframe op het scherm plaatsen. Zet een beetje druk op de pijl. Zodra alle luchtbubbels onder de screen protector zijn verdwenen, dan kun je de pijl sticker van de installatietray afhalen. De laatste kleine luchtbubbels kun je van binnen naar buiten met een doekje wegdrukken. Nu is je screen recht en netjes geplakt op je smartphone. Alle benodigdheden (zoals doekjes) voor het succesvol plaatsen van deze screenprotectors worden meegeleverd in de doos. Bij de meeste screen protectors staat ook een installatievideo waardoor je het visueel stap voor stap kan volgen.

Geschikt voor meerdere smartphones

De installatieframes en screen protectors moeten op maat gemaakt worden. Helaas is de installatieframe alleen nog maar beschikbaar voor de populaire toestellen. Ga naar de screenprotectors voor jouw smartphone. Vervolgens kun je bij de filters ‘Met installatietray’ selecteren. Hiermee krijg je een selectie te zien met alle screen protectors waar een installatieframe meegeleverd wordt.

De beste service

Bij GSMpunt hebben we wel meer dan 10.000 screen protectors voor diverse telefoons. Van tempered glass tot en met display-folies. Als je op werkdagen voor 21:00 besteld, dan zorgen wij dat de bestelling dezelfde dag nog gratis naar je wordt verstuurd. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen onze productexperts dat natuurlijk graag!

 1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Ultra
 2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Plus
 3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
  Samsung Galaxy S24
 4. Samsung Galaxy A55 hoesjes
  Samsung Galaxy A55
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 9. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 10. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54