iPhone 13 Screen Protectors

Je wilt je kostbare iPhone 13 natuurlijk optimaal beschermen tegen alledaagse schade. Het beeldscherm van de iPhone 13 is het meest kwetsbare gedeelte. Met een screen protector kun je een hoop ellende voorkomen. Bekijk het onderstaande aanbod met Apple iPhone 13 screen protectors.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 53 van 53 | Per pagina
Filters

 1. Product expert
  Ramon Screen protectors specialist

  Ons advies:

  Op zoek naar de beste Apple iPhone 13 Screen protectors? Ontdek ons advies!

  Bekijk ons advies >
 2. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (5)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

De beste iPhone 13 screen protectors

De beste screen protector voor de iPhone 13 is natuurlijk een relatief begrip. Zodra een protector aan al je wensen voldoet, kun je spreken van de beste screen protector. Om te beginnen is het essentieel om te kijken wat de graad van bescherming is. Heb je vaak een barsten in je beeldscherm? Dan raden wij een tempered glass aan. Ben je enorm zuinig? Dan adviseren wij een dunne folie voor het gebruiksgemak.

Privacy protector voor de iPhone 13

Vind je het a-relaxed dat iemand meekijkt op je beeldscherm? Dan is een privacy protector echt iets voor jou. Met een iPhone 13 privacy protector verklein je de kijkhoeken van het beeldscherm. Op deze manier kan alleen degene recht achter het beeldscherm meekijken, en ziet degene naast je een zwart beeldscherm.

Blauw licht filter protector voor de iPhone 13

Je iPhone 13 straalt normaal gezien veel blauw licht uit. Hierdoor worden je ogen automatisch vermoeid. Mede vanwege het blauwe licht wordt het afgeraden om een iPhone 13 voor het slapen te gebruiken. Maar, hier is een oplossing voor. Namelijk een iPhone 13 screen protector met een blauw licht filter. Met zo’n protector worden je ogen minder vermoeid en val je sneller in slaap.

iPhone 13 Camera Protector

De camera is één van de meest kwetsbare items van je iPhone 13. Dit komt omdat de camera iets uitsteekt van het toestel. Ook uit voorgaande iPhone edities zien we dat camera protectors steeds populairder worden. Deze kleine beschermlaag beschermd je camera tegen krassen, barsten en andere schade. Hierdoor weet je zeker dat je altijd mooie foto's kunt maken met je smartphone.

Apple iPhone 13 screen protector aanbrengen

Niet iedereen staat te popelen om een iPhone 13 screen protector aan te brengen. Er zit een groot verschil in aanbrengen van een display folie ten opzichte van een tempered glass. Bij een folie is het aanbrengen relatief lastiger. Dit komt doordat het een dunne laag is, waarbij het recht aanbrengen lastiger is doordat je de folie afrolt. Voordeel bij een folie is wel: als die er kaarsrecht op zit, is de beschermlaag vrijwel onzichtbaar.

Het aanbrengen van een tempered glass is eenvoudiger. Dit komt doordat een beschermglas een laag heeft waardoor deze automatisch hecht aan het beeldscherm. Wat van essentieel belang is, is dat de protector recht op het beeldscherm wordt geplaatst. Hiervoor zijn tegenwoordig nieuwe oplossingen. Namelijk een iPhone 13 tempered glass met installatietray. Met zo’n installatietray positioneer je de iPhone 13 protector namelijk kaarsrecht op het beeldscherm.

Goedkope iPhone 13 screen protectors

Als je specifiek op zoek bent naar een goedkope iPhone 13 screen protector adviseren wij een display folie. Vaak worden deze in een 2-pack geleverd, waardoor je nog meer kosten bespaard. Daarnaast kun je kijken naar een tempered glass in een 2-pack. De kosten kun je dan delen met iemand met een iPhone 13 in je omgeving. Met de prijsfilter kun je filteren naar een screen protector binnen jouw prijsklasse. Daarnaast kun je sorteren op prijs: laag hoog.

iPhone 13 screen protector kopen

Heb je een screen protector gevonden die voldoet aan al je wensen? Dan kun je in enkele stappen eenvoudig de bestelling afronden. Voordeel is dat alles uit voorraad leverbaar is. Bestellingen voor 19:00 worden dezelfde dag verwerkt en veelal de volgende dag bezorgd. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan adviseren wij om gebruik te maken van de handige filters. Daarnaast kunnen onze productexperts je adviseren voor de beste iPhone 13 screen protector.

Filters Ons advies