Shop met korting! Vakantiegeld sale logo Shop met korting!
Vakantiegeld sale

Alle Samsung Galaxy Note 9 accessoires

Voor de Samsung Galaxy Note 9 biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Galaxy Note 9 hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Galaxy Note 9 hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Galaxy Note 9 oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Samsung Galaxy Note 9

Een nieuwe Galaxy Note 9 is een mooie Galaxy Note 9. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Samsung Galaxy Note 9 er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Samsung Galaxy Note 9 toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Galaxy Note 9 hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Samsung Galaxy Note 9 screen protector

Een krasje op uw Galaxy Note 9 is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Samsung Galaxy Note 9 komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Galaxy Note 9 screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Galaxy Note 9 screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Samsung Galaxy Note 9 moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Samsung Galaxy Note 9 batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Galaxy Note 9 op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Samsung Galaxy Note 9 ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Galaxy Note 9 niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Samsung Galaxy Note 9 accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Galaxy Note 9 accessoires hebt besteld en betaald voor 19:00 uur, worden de Samsung Galaxy Note 9 accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.