iPhone 6 / 6S accessoires

iPhone 6S accessoires

De Apple iPhone 6S die gepresenteerd is op 9 september 2015 is qua vorm vrijwel gelijk gebleven aan zijn voorganger. Veel van de accessoires van de voorganger zijn daarom ook geschikt voor de nieuwe Apple 6S. Dit is onder meer te zien binnen ons assortiment iPhone 6S hoesjes, waarbij veel van de hoesjes die ontwikkeld zijn voor iPhone 6, ook geschikt zijn voor de iPhone 6S.

Deze pagina vormt een startpagina voor het vinden van alle Apple iPhone 6S accessoires die u zoekt. De bovenstaande categorie├źn brengen u snel naar een overzicht van bijvoorbeeld de populairste iPhone 6S hoesjes, houders, headsets, screenprotectors en meer! Mocht u vragen hebben over het assortiment iPhone 6S accessoires, dan kunt u uiteraard gerust contact opnemen met de productexperts van onze klantenservice.

hoesjes voor iPhone 6S

De iPhone 6S is een relatief dure investering en hier wilt u uiteraard zuinig op zijn. Om uw iPhone 6S optimaal te beschermen, kunt u deze het beste voorzien van een hoesje. Ook biedt een hoesje een mooie manier om uw iPhone 6S een persoonlijk tintje te geven. Binnen onze collectie accessoires vindt u ook een grote selectie aan iPhone 6S hoesjes, waarbij voor ieder een hoesje te vinden is dat bij hun past. Of u nu op zoek bent naar ultieme bescherming, of naar een stijlvol design, bij GSMpunt vindt u het iPhone 6S hoesje dat u zoekt!

Beste merken iPhone 6S hoesjes

Ons assortiment iPhone 6S hoesjes is onder andere opgebouwd uit de beste merken. Merken als Otterbox, Valenta, Belkin, Spigen en UAG zijn allemaal ruim vertegenwoordigd. Al deze merken bieden allemaal hoogwaardige kwaliteit en bescherming voor uw iPhone 6S, met de diverse hoesjes modellen die binnen onze webwinkel te verkrijgen zijn. Selecteer hierboven de categorie hoesjes en vindt de beste hoesjes voor uw iPhone 6S.

Het perfecte iPhone 6S hoesje

De iPhone 6S lijkt veel op zijn voorganger, maar toch wijkt het formaat met minder dan een millimeter af. De nieuwe iPhone 6S is net iets dikker. Deze extra dikte is toegepast om het toestel sterker te kunnen maken dan zijn voorganger. Niet alle hoesjes die geschikt waren voor de iPhone 6, zijn hierdoor geschikt voor de nieuwere iPhone 6S. Alle hoesjes die u vindt via onze iPhone 6S hoesjes pagina, zijn getest en passen 100% om het nieuwere model. U weet zo zeker dat uw nieuwe iPhone 6S hoesje perfect past!

iPhone 6S Opladers

In ons uitgebreide Apple iPhone 6S accessoires assortiment zitten zowel originele Apple iPhone 6S opladers als iPhone 6S opladers van derden zoals Belkin en 4-OK. Deze opladers doen niet onder aan die van Apple omdat Apple strenge eisen stelt aan iPhone 6S opladers, en enkel door Apple gecertificeerde opladers gebruikt kunnen worden voor het laden van de iPhone 6S.

iPhone 6S screenprotectors

Voor een populair toestel als de iPhone 6S hebben wij uiteraard een uitgebreid assortiment aan screenprotectors. Tegenwoordig zijn screenprotectors verkrijgbaar in vele soorten en maten. Een recente trend zijn bijvoorbeeld de 9H Tempered glass protecors. Deze glazen screenprotectors zijn ongelooflijk sterk en bieden optimale bescherming voor uw iPhone 6S! Bekijk het assortiment iPhone 6S screenprotectors en laat u verassen door de diverse mogelijkheden die er bestaan voor het beschermen van het display van het toestel.

Originele Apple iPhone 6 accessoires

Uiteraard zijn ook de originele Apple iPhone 6S accessoires beschikbaar binnen ons assortiment. Bent u dus op zoek naar de originele headset of de originele lader voor de Apple iPhone 6S? Dan bent u ook hiervoor bij GSMpunt aan het juiste adres. Via deze pagina zijn naast standaard Apple iPhone 6S accessoires, ook onderdelen beschikbaar. Is uw telefoon kapot, of is de batterij van uw telefoon defect? Dan kunt u ook de juiste originele onderdelen via deze pagina vinden.

Accessoires voor de iPhone 6S Plus

Beschikt u over de grotere iPhone 6S Plus? Dan bent u ook voor accessoires bij ons aan het juiste adres. iPhone 6S Plus accessoires zijn ook eenvoudig te vinden op een andere pagina binnen onze webwinkel. Weet u niet zeker over welk toestel u beschikt? Neem dan gerust contact op onze klantenservice.

Vragen over iPhone 6S accessoires

Weet u niet exact welke accessoires wel of niet geschikt zijn voor uw Apple iPhone 6S? Of wilt u meer informatie over de producten binnen ons assortiment? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze productexperts van de klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Apple iPhone 11 hoesjes, Apple iPhone XR hoesjes en Apple iPhone 11 Pro hoesjes.

Klik hier voor de resultaten