Alle Patchworks producten

Alle producten van het merk Patchworks, vindt u hier op een pagina. Alle Patchworks producten binnen ons assortiment zijn vindbaar op deze pagina. Ziet u liever de producten van Patchworks per categorie? Ga dan naar het Patchworks accessoires overzicht om een lijst van alle product te zien, gesorteerd op categorie.

Via de filters aan de linkerzijde van deze pagina kunt u filteren op alle Patchworks producten die u hieronder ziet staan. Mocht u vragen hebben over de producten van Patchworks, neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Categorie
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Patchworks Level Aegis Apple iPhone X Wit
  Patchworks Level Aegis Apple iPhone X Wit

  De Patchworks Level Aegis is een hybride hoesje met uitstekende bescherming voor uw Apple iPhone X. Het hoesje bestaat uit flexibel TPU en sterk plastic. Deze combinatie zorgt er voor dat u een stevig hoesje heeft dat schokken goed op kan vangen.

  Patchworks

  € 19,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Patchworks Level Silhouette Apple iPhone X Wit
  Patchworks Level Silhouette Apple iPhone X Wit

  De Patchworks Level Silhouette is een hybride hoesje met uitstekende bescherming voor uw Apple iPhone X. Het hoesje bestaat uit flexibel TPU en sterk plastic. Deze combinatie zorgt er voor dat u een stevig hoesje heeft dat schokken goed op kan vangen.

  Patchworks

  € 19,95 € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten