Nieuw: iOttie Easy One Touch 5

De Easy One Touch 5 van iOttie is de opvolger van de Easy One Touch 4. Het is de volgende houder in de razend populaire iOttie telefoonhouders waarvan wederom heel veel verwacht wordt. De Easy One Touch houders zijn immers één van de best verkopende houders van Europa! De iOttie Easy One Touch 5 is een verbetering van de voorganger, en die versie was al heel goed. Dat belooft wat.

Afbeelding

4 modellen

De modellen van de One Touch 5 zijn allemaal geschikt voor in de auto. De één vindt het handig om een houder op het dashboard of raam te installeren, terwijl een ander liever een houder in het ventilatierooster plaatst. Daarom heeft iOttie 4 modellen ontwikkeld die allen op een andere plek in de auto geplaatst kunnen worden. Er is een mogelijkheid om een ouder te plaatsen op het dashboard, het raam, in het ventilatierooster, in de CD-houder of in de cup-houder.

Afbeelding

Nieuw design

De Easy One Touch 5 heeft een geheel nieuw design. De houders zijn compacter en net iets anders afgewerkt dan de 4th gen. Zo zijn de knoppen net iets ronder, is het model dus kleiner en voelt de houder lichter aan.

Afbeelding

Voor alle telefoons

Ook deze houder is in grootte verstelbaar. Dit heeft als grote voordeel dat vrijwel elke smartphone in de houder past. Dit geldt voor alle varianten, dus je hoeft niet van houder te veranderen als je een nieuwe telefoon hebt. De universele houders van iOttie kan eenvoudig worden aangepast aan de telefoon, wel zo handig.

Afbeelding

Nog completer!

De nieuwe iOttie houders zijn allemaal voorzien van een nieuwe knop waarmee je je telefoon gemakkelijk in en uit de houders kunt halen. Daarbij wordt er bij elke houder een zogeheten ‘cable tag’ meegeleverd waar je je oplader eenvoudig op kunt klikken, zodat ook die altijd binnen handbereik is.

#1 Merk van de V.S.
Meer dan 10 jaar ervaring
Award winning houders

Bekijk de iOttie Easy One Touch 5