Over PanzerGlass

PanzerGlass is gevestigd in Denemarken en staat al jarenlang bekend om hun screenprotectors van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn de specialist op hun vakgebied. Met veel verschillende soorten screenprotectors, is hun aanbod erg groot. Er is voor bijna iedere telefoon, tablet en smartwatch een passende screenprotector van PanzerGlass te vinden.

Afbeelding

Edge to Edge

De tempered glass screenprotectors van PanzerGlass bedekken het scherm van je telefoon tot aan de rand. Veel screenprotectors bedekken slechts een deel van het scherm. De screenprotectors van PanzerGlass zijn op zo'n manier gemaakt, dat het hele scherm bedekt wordt. Daarnaast past er nog steeds een hoesje om je telefoon!

Zorg goed voor het scherm van je telefoon en zorg voor een volledige bescherming.

Afbeelding

Anti Bacterieel

Wist je dat er op het scherm van je telefoon ontelbaar veel bacteriën zitten? Je telefoon behoort tot de meest vieze apparaten van deze tijd. Toch gebruik je je toestel iedere dag.

Om je telefoon wat schoner te houden, heeft PanzerGlass de Anti Bacteriële screenprotectors, ook wel AB-screenprotectors genoemd, ontwikkeld. Dit zijn de screenprotectors die vrijwel alle bacteriën van je scherm verwijderen en daarna je scherm ook nog eens schoon houdt.

Afbeelding

100% Gebruiksvriendelijk

De screenprotectors van PanzerGlass zijn net iets dunner dan de gemiddelde screenprotector. Een groot voordeel hiervan, is dat het geen invloed heeft op de aanraakgevoeligheid van je scherm. Je hoeft niet harder te drukken of bang te zijn dat je telefoon niet reageert.

Afbeelding

Gemakkelijk aan te brengen

Een screenprotector aanbrengen een lastige klus? Niet als je een screenprotector van PanzerGlass hebt aangeschaft. Omdat het gaat om tempered glass, zijn de screenprotectors hard. Je hoeft je scherm alleen maar schoon te maken, de screenprotector op het scherm te leggen en te wachten. De screenprotector hecht namelijk vanzelf aan het scherm. TIP, kijk ook eens naar de onderstaande installatievideo.

PanzerGlass aanbrengen