Over Rhinoshield

RhinoShield is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve nieuwe technologieën en het aangaan van interessante projecten. Evolutive Labs is in april 2012 opgericht door een aantal studenten van de Universiteit van Cambridge. Het Research & Development-team gebruikt zijn sterke materiaalwetenschappelijke en technische achtergrond om producten van hoge kwaliteit te maken.

Sterk maar flexibel

Het ShockSpread materiaal in de RhinoShield hoesjes is superhard, waardoor het ongelooflijk moeilijk is om te breken. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de hoes een goede pasvorm biedt, zodat uw telefoon niet uit de hoes kan vallen als hij impact opvangt.

Voor een sterk materiaal is ShockSpread echter ook verrassend flexibel. Dit betekent dat de behuizing een beetje buigt voor eenvoudiger installatie.

Slank design

RhinoShield-behuizingen behoren tot de dunste en lichtste beschermende hoesjes die u kunt vinden. De ShockSpread technologie vermindert het algehele volume met 40% en de dikte met 22%. RhinoShield hoesjes wegen gemiddeld 30 g - gelijk aan een AA-batterij.

De beste keuze

RhinoShield heeft materialen gebruikt van dusdanige kwaliteit om uw gezondheid en veiligheid te waarborgen. De nieuwste hoesjes zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de Amerikaanse FDA-normen voor voedselkwaliteit.

Ze bevatten ook geen BPA, BPS of BPF - chemicaliën die veel worden gebruikt in kunststoffen en die verband houden met mogelijke ontwikkelingsproblemen bij jonge kinderen, en met reproductietoxiciteit.

Bekijk RhinoShield in actie