Otterbox accessoires

Otterbox staat bekend als de innovator op het gebiedt van bescherming voor mobiele telefoons. Het bedrijf begon in 1998 met het simpele idee van een waterdichte kist, op het fundament van hard werken, creativiteit en doorzettingsvermogen. De beschermhoezen van Otterbox zijn opgedragen alle alle klunzige, spontane, chaotische individuen die al eerder hun telefoon hebben gebroken door hun actieve levensstijl. Dit herkennen ze bij Otterbox! Tegenwoordig ontwikkeld Otterbox naast beschermhoezen ook screenprotectors. Alle accessoires van Otterbox vindt u uiteraard op deze pagina.

Achtergrond van Otterbox

Het bekende merk Otterbox is in 1998 opgezet door Curt Richardson. In het begin was het bedrijf vooral bezig met het produceren van waterdichte cases voor outdoor gebruik. Op de grote vraag naar stevige beschermcases voor telefoons is het bedrijf in de tijd van opkomst van BlackBerry en iPhones slim ingesprongen. Otterbox is nu het grootste hoesjes merk binnen de Verenigde Staten en Canada. Tegenwoordig is het bedrijf gevestigd Fort Collins in Colorado en heeft het meer dan 400 personeelsleden. Voor de beste Otterbox accessoires bent u uiteraard bij ons aan het juiste adres. Bekijk alle accessoires van Otterbox op onze site.

Otterbox Hoesjes

Tegenwoordig ontwikkeld Otterbox vrijwel alleen nog maar hoesjes voor telefoons. Op dit moment is Otterbox het grootste merk op het gebiedt van telefoon hoesjes in de Verenigde Staten en Canada. Ook in Europa begint het merk steeds meer voet aan de grond te krijgen. Otterbox hoesjes beschikken allemaal over een meer-laags design die ontwikkeld zijn om schokken te absorberen en beschadigingen te voorkomen. Van relatief dunne beschermcases tot beschermcases die volledig waterdicht zijn, bij Otterbox ben je aan het juiste adres. Wacht niet langer, maar bezoek onze Otterbox hoesjes pagina en vindt de perfecte hoes voor uw telefoon!

Otterbox Screenprotectors

Otterbox levert al jaren screenprotectors bij veel van zijn hoesjes, maar tegenwoordig zijn speciale tempered glass screen protectors van dit merk ook verkrijgbaar. De extreem sterke bescherming van de screenprotectors van Otterbox, zorgen er voor dat het scherm van uw smartphone ook krasvrij blijft. Leer meer over de screenprotectors van het merk en bezoek de pagina die een compleet overzicht geeft van de beschikbare Otterbox Screenprotectors!

Officiële Otterbox Reseller

GSMpunt is een officiële Otterbox Reseller. Dit betekent dat wij door Otterbox geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons vindt u dan ook het complete assortiment dat Otterbox verkoopt in Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Defender, Commuter, Symmetry en vele andere.

Otterbox staat bekend om de superieure kwaliteit cases die in elke omgeving de beste bescherming bieden. Ook biedt Otterbox een van de beste garantie regelingen tegen gebreken in de industrie. Bij aanschaf van een Otterbox case bij GSMpunt, maakt u volledige aanspraak op deze garantie.

Otterbox Authorized Reseller