Over Nudient

Nudient is een onafhankelijk merk dat opgericht is door drie vrienden die elkaar kennen sinds ze samen op de kleuterschool zaten. Hoewel ze verschillende levenspaden volgden door verschillende studies te volgen en zo in verschillende branches te werken, waaronder financiën, design/reclame en het bedrijfsleven, is de combinatie van hun vaardigheden en ervaringen een succesformule voor het bedrijf.

Afbeelding

Bedacht in Hong Kong, opgericht in Stockholm

Het was 2015 en Vidar studeerde in Hong Kong. Hij had geen hoesje voor zijn telefoon omdat er in Europa geen goede telefoonhoesjes te vinden waren. Op een dag vond hij een superdun hoesje in een winkeltje in de straten van Hong Kong en hij kocht het meteen. Het voelde alsof er geen hoesje om zijn telefoon zat en dat was het moment waarop het idee voor Nudient werd geboren. Toen hij terugkwam in Zweden, sprak hij met zijn vrienden Max en Pontus over dit dunne hoesje. Nudient werd opgericht in een café op Sveavägen, Stockholm, in 2016.

Afbeelding

Ontworpen door Jesper Ståhl

De Zweedse ontwerper Jesper Ståhl staat bekend om zijn kenmerkende, Scandinavische design, ontworpen met een duidelijke visie en eigen verhaal. In het creatieve proces heeft hij een nauwgezet oog voor detail en legt hij de focus op de gebruiker, wat resulteert in producten met een persoonlijke twist. Zijn werk varieert van meubels en verlichting tot bestek, gereedschap en accessoires, allemaal producten die zijn gemaakt om te gebruiken.

Afbeelding

Niet-plastic verpakking

We hebben een 100% recyclebare (niet-plastic) verpakking die we in de toekomst voor al onze producten gebruiken, dit is namelijk deel van onze duurzaamheidsstrategie.