Alle iFrogz producten

Alle producten van het merk iFrogz, vindt u hier op een pagina. Alle iFrogz producten binnen ons assortiment zijn vindbaar op deze pagina. Ziet u liever de producten van iFrogz per categorie? Ga dan naar het iFrogz accessoires overzicht om een lijst van alle product te zien, gesorteerd op categorie.

Via de filters aan de linkerzijde van deze pagina kunt u filteren op alle iFrogz producten die u hieronder ziet staan. Mocht u vragen hebben over de producten van iFrogz, neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Categorie
Levertijd
Toon resultaten
1 - 4 van 4 | Per pagina
 1. iFrogz Lightning naar USB Kabel Wit 1m
  iFrogz Lightning naar USB Kabel Wit 1m

  De UniqueSync USB kabel van iFrogz is een stevige kabel waarmee u kunt uw telefoon of tablet kunt opladen en kunt synchroniseren. Geef kleur aan uw accessoires en maak ze persoonlijk. De USB naar lightning kabel is 1 meter lang en geschikt voor Apple apparaten met lightning aansluiting.

  iFrogz

  € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. iFrogz Dual-USB Quick Charge 3.0 Autolader 2.4A Goud
  iFrogz Dual-USB Quick Charge 3.0 Autolader 2.4A Goud

  Bent u veel onderweg? Dan kunt u tijdens het rijden uw smartphone of tablet handig opladen met een autolader. Deze iFrogz Dual-USB Quick Charge 3.0 Autolader geeft die mogelijkheid, en dat voor twee toestellen tegelijkertijd!

  iFrogz

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. iFrogz UniqueSync Lightning naar USB Kabel Zwart 3 Meter
  iFrogz UniqueSync Lightning naar USB Kabel Zwart 3 Meter

  De UniqueSync USB kabel van iFrogz is een stevige kabel waarmee u kunt uw telefoon of tablet kunt opladen en kunt synchroniseren. Geef kleur aan uw accessoires en maak ze persoonlijk. De USB naar lightning kabel is 3 meter lang en geschikt voor Apple apparaten met lightning aansluiting.

  iFrogz

  € 19,95 € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. iFrogz Draadloze Oordopjes met Ruisonderdrukking Wit
  iFrogz Draadloze Oordopjes met Ruisonderdrukking Wit

  Geniet draadloos van uw favoriete muziek met deze iFrogz Draadloze Oordopjes met Ruisonderdrukking! Deze stijlvolle oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit zonder last te hebben van kabels naar uw telefoon toe. De oordopjes zitten comfortabel in uw oren en om uw nek. Bovendien heeft u dankzij ruisonderdrukking geen last van geluiden van buitenaf.

  iFrogz

  € 29,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten