Alle HTC producten

Alle producten van het merk HTC, vindt u hier op een pagina. Alle HTC producten binnen ons assortiment zijn vindbaar op deze pagina. Ziet u liever de producten van HTC per categorie? Ga dan naar het HTC accessoires overzicht om een lijst van alle product te zien, gesorteerd op categorie.

Via de filters aan de linkerzijde van deze pagina kunt u filteren op alle HTC producten die u hieronder ziet staan. Mocht u vragen hebben over de producten van HTC, neem dan gerust contact op met onze productexperts van de klantenservice.

Lees meer
Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Categorie
Levertijd
Toon resultaten
1 - 8 van 8 | Per pagina
 1. HTC One M8 Dot View Flip Case HC M100 Oranje
  HTC One M8 Dot View Flip Case HC M100 Oranje

  Functionaliteit en vorm worden één met dit multifunctionele smartphonehoesje, dat directe toegang tot HTC One M8 biedt zonder het te hoeven openen. Met deze opvallende cover met stippenmotief die complete bescherming biedt, kun je oproepen beantwoorden, e-mailmeldingen ontvangen, herinneringen inplannen, weerberichten bekijken, en meer, zonder het hoesje te hoeven openen.

  HTC

  € 12,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. HTC One M8 Flip Case HC V941 Zwart
  HTC One M8 Flip Case HC V941 Zwart

  Bij de onthulling van de HTC One M8, heeft HTC ook een aantal leuke accessoires voor het toestel aangekondigd, waaronder deze HTC HC V941 Flip Case. Deze originele flip case is makkelijk vast te klikken op de achterkant van uw HTC One M8 en biedt een elegante bescherming van de behuizing en het beeldscherm.

  HTC

  € 23,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 3. HTC One M9 Dot View Case II HC M232 Candy Floss
  HTC One M9 Dot View Case II HC M232 Candy Floss

  De HTC One M9 Dot View Case II combineert vorm en functie doordat het hoesje directe toegang tot uw toestel biedt, terwijl deze gesloten is. Bescherming om alle kanten met de flitsende dot matrix flip cover, maakt het mogelijk om telefoontjes te beantwoorden, e-mail, weer en agenda notificaties te ontvangen, zonder het hoesje voor de HTC One M9 te openen.

  HTC

  € 11,95
  Dit product is op
  voorraad
 4. HTC One Mini 2 HC V970 Flipcase - Grijs
  HTC One Mini 2 HC V970 Flipcase - Grijs

  Zoekt u een stijlvolle beschermhoes voor uw HTC One Mini 2? Dan is de HTC HC V970 Flipcase precies wat u zoekt.

  HTC

  € 24,95 € 9,95
  Dit product is op
  voorraad
 5. HTC One M8 Double Dip Case HC C940 Blauw
  HTC One M8 Double Dip Case HC C940 Blauw

  Met de HC C940 Double Dip Case met harde behuizing blijven de luidsprekers, microfoons, oplaadpoorten en camera-uitsparingen volledig toegankelijk. Ook zitten de randen aan de voorzijde iets hoger dan het beeldscherm om die tegen krassen te beschermen met het beeldscherm naar beneden op een vlakke ondergrond wordt gelegd.

  HTC

  € 19,95 € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 6. HTC One A9 Dot View Case II HC M272 Deep Garnet
  HTC One A9 Dot View Case II HC M272 Deep Garnet

  De HTC One A9 Dot View Case II combineert vorm en functie doordat het hoesje directe toegang tot uw toestel biedt, terwijl deze gesloten is. Bescherming om alle kanten met de flitsende dot matrix flip cover, maakt het mogelijk om telefoontjes te beantwoorden, e-mail, weer en agenda notificaties te ontvangen, zonder het hoesje voor de HTC One A9 te openen.

  HTC

  € 29,95 € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
 7. HTC One M8 Batterij Origineel: B0P6B100 (2600 mAh)
  HTC One M8 Batterij Origineel: B0P6B100 (2600 mAh)

  Wanneer uw HTC One M8 geen toereikende gespreks- en standby-tijden meer levert dan is deze nieuwe B0P6B100 accu de oplossing. De HTC One M8 is standaard uitgerust met een prima 2600mAh accu, maar na zo'n 300x opladen zal een Lithium batterij sporen van slijtage gaan vertonen. U zult dan merken dat de standby tijd van uw smartphone snel achteruit gaat.

  HTC

  € 24,95 € 17,95
  Dit product is op
  voorraad
 8. Originele HTC Oplader met Micro USB kabel 90CM
  Originele HTC Oplader met Micro USB kabel 90CM
  € 14,95
  Dit product is op
  voorraad
Klik hier voor de resultaten